Aki nem ment (még) oltásra! Mitől változna meg a véleményed, hogyan lehet rávenni téged, hogy elmenj oltásra?
60-as részvétem, és örülök, hogy ilyen jól megfogalmaztad az egészet, és párbeszédet kezdeményeztél a másik oldallal! Én biztos nem birkázlak le, nem mondalak kormánypártinak, és főleg nem hülyéznélek le.
47-es hsz.-t írtam én, és csak megerősíteni tudom magam: engem abszolút nem zavar, ki oltat és ki nem, mindenkinek a maga teste, a maga döntése. Kaptam én is beszólásokat, ocsmány kívánságot, pedig csak a magam tapasztalatát írtam le: nálunk nem okozott még kórházat sem a covid, se idén (most igazoltan voltunk covidosok), se tavaly, még párom 90 éves nagymamája is simán leküzdötte az egészet. Egyedül nővérem munkatársa halt meg ettől a környezetemben. Őszinte részvétemet is fejeztem / fejezem ki az összes áldozatnak! Viszont nekem ami rosszulesik, hogy miért leszek konteós Gődényista birka, ha csak annyit kérdezek, hogy mi lesz azokkal, akiket nem láttak el? Nagymamám azért halt meg, mert közölte az ügyelet, hogy nincs orvos, kész, nem jönnek ki... Nagyon NEM a covidban halt meg. Anyám transzplantációja majdnem fél évet csúszott, addig teljes bizonytalanság, még behatárolni se tudták időben, mikor lesz a beavatkozás. Én az asztmámmal jóformán két évig nem mentem vissza ellenőrzésre, mert ha nem baj, inkább ne menjek, mert covid... Én nem tudom, miért szálka az ennyi ember szemében, hogy nem tudok halott covidosokról meg lélegeztetőgépesekről beszélni a környezetemben, viszont merek hangot adni mindazokért, akikre rá se néztek hosszú hónapokon át, mondván covid, és szerencsés volt az, akinek voltpénze magánra.
Ezeket én is szoktam nézni mármint az oltásáldozatok híreit és kiakadok mindig miután elolvasom.Ennyi ember nem hazudhat,az lehetetlen!
Nagyon durva pfff
Sajnos nem lehetetlen.
Gondolja bárki is, ha egy idősotthon lakóinak 95 % meghal, az nem lesz hír? :)
De hír lesz ott ahol nincs nyilatkozatstop mint nálunk, volt is rengeteg az ilyenekből: [link]
Csomó idősotthonban megtörtént Angliában vagy Amerikában, Németországban, Dániában, Norvégiában csak a kommunikáció az volt, hogy ó jaj de szerencsétlen egybeesés, pont a covid egyszerre csapott le az oltással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!