Aki nem ment (még) oltásra! Mitől változna meg a véleményed, hogyan lehet rávenni téged, hogy elmenj oltásra?
12-es nem is szabad megalkuvónak lenni mint az sokan csinálják egy kis jutifaliért és aztán fél éve újra kell pffff
Uggyanmár....Más az ha valaki azért adatja be mert hisz abban hogy segít.
Azt az embert tisztelni kell és amúgyis senkinek semmi köze hozzá hogy oltatsz-e vagy nem
Újra írom mert értelmetlen lett
Tehát 12-es nem is szabad megalkuvónak lenni mint azt sokan csinálják egy kis jutifaliért és aztán fél év múlva újra mehet beadatni pfff
Uggyanmár.....Más az aki azért adatja be mert hisz abban hogy segít.
Azt az embert tisztelni kell és amúgyis senkinek semmi köze hozzá hogy oltatsz-e vagy nem
Szerintem semmivel. Engem nem tudtak befolyásolni a hülye igazolványukkal. Én is tartok a hosszú távú mellékhatásoktól. Ugyanazt tudom írni, mint az előttem hozzászólók: Ha eltelik néhány év és bebizonyosodik, hogy biztonságos, akkor beadatom.
N
17
vagy csak 4 hónap, ha nincs róla papírja, hogy fertőzött volt
ez is abszurd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!