Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van más is aki biztos nem...

Van más is aki biztos nem oltatja be magát? Ha igen, miért nem?

Figyelt kérdés

Én azért nem, mert:

1, nem vagyok veszélyeztetett.

2, már átestem rajta.

3, feleslegesen nem terhelem a szervezetem egy septiben összedobott vakcinával.

Aki oltatbi akar, az oltasson, van vakcina, mindenki saját sorsa kovácsa, ha ő fél, nem akarja elkapni, oltasson.

Ez az én álláspontom, a tiéd micsoda?

2021. márc. 26. 19:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
46%

A közgazdászok, hogy tudnának segíteni ha hamisítják a statisztikákat??? Meg amúgy kinek lenne érdeke tönkretenni a gazdaságot? Godolj már bele egy rossz gazdaságból kevesebbet lehet kilopni.

Én is azt látom az orvos ismerőseimen, hogy meg vannak félemlítve. Nehéz ezt a sok beteget, haldoklót ellátni. Attól félnek leginkább, hogy az oltásellenesek miatt elhúzódhat a járvány és több ember hal meg mint alapból.

2021. márc. 27. 11:31
 52/66 anonim ***** válasza:
42%

Igen, nagyon kényelmes meseország az, ahol naponta 200-300an halnak meg. És a többség már nem olyan öreg.

De megmondanátok, ti mitől féltek? Az én életem így is tönkrement a járvány miatt, haltak meg ismerőseim, én csak annyit akarok, hogy vége legyen. Nektek pedig nincs jogotok ezt az oltásellenes hülyeségeitekkel megakadályozni.

2021. márc. 27. 11:39
 53/66 anonim ***** válasza:
79%

Lepontozhattok nyugodtan, de még mindig a legalapvetőbb kérdésre sem tudtatok válaszolni. Naivak vagytok vagy ostobák.

Nem a gondolkozó oltás szkeptikusok ölték meg a rokonaitokat, hanem azok az aljas mocsadékok, akik a Földet és lakóit eddig is a nyomor szélére sodorták. És ez a legundorítóbb, hogy az embereket uszítással hergelik egymás ellen az ő bűnükért.

De ne félj nálam és még sokaknál nem fog összejönni az, hogy ránk rakják a felelősségüket. Amit ugye a saját oltásaikért nem vállalnak. Nevetséges. :D

Oltassátok be magatokat nyugodtan, meg vegyetek nyakörvet a nyakatokba, ha az állam épp azt kéri, a ti dolgotok, de ne kényszerítsétek a hazugságaitokat másokra. És higgyétek el nyugodtan, hiába a média hazugságai mi vagyunk többen. ;)

2021. márc. 27. 12:24
 54/66 anonim ***** válasza:
31%
Mi a legalapvetőbb kérdés? Szívesen megválaszolom.
2021. márc. 27. 12:38
 55/66 anonim ***** válasza:
84%

Az, hogy honnan merítitek ezt a nagy bizalmatokat a hatalom gyakorlóival szemben?

Miért hiszitek azt, hogy szakember nem lehet megfélemlítve, lefizetve, félretájékoztatva stb?

Illetve, hogy a világban lezajló eseményeket valóban a véletlen művének tartjátok-e?

2021. márc. 27. 12:44
 56/66 anonim ***** válasza:
57%

Ha a hatalom gyakorlói megölnek minket, az nekik sem jó. Akkor nem lesz, akik dolgozzanak nekik. Egyáltalán nem érdekük az, hogy kiirtsanak minket, mert akkor Bill Gates meg Elon Musk mehet majd a gyárba helyettem nyolcórázni. Szükség van ránk, egyszerű emberekre.

Nem hiszem azt, hogy nem lehetnek megfélemlítve, félreinformálva. Sőt, mondok jobbat, valószínűleg hazudnak politikai okokból. Ezt úgy értem, hogy szerintem a keleti vakcinák is elég jók, de az EU politikai okokból a nyugati vakcinákat tolja. Nem mondom, hogy ez tutira így van, de lehetséges.

Nem a véletlen műve szerintem se. Az alábbiakban csak egy lehetséges forgatókönyvet írok le, nem mondom, hogy biztosan így van. A kínaiak szerintem már régeb óta tudtak erről a vírusról (mondjuk 2019 szeptembere-októbere), de nem érte meg nekik bevallani. Hagyták, hogy elterjedjen az egész világon. Mert ha bevallják, hogy van egy új, veszélyes vírus, akkor csak a kínai gazdaság megy tönkre, így viszont az egész világ tropára ment. Ezt teljesen elképzelhetőnek tartom. Viszont, most már mindenkinek az az érdeke, hogy újrainduljon a gazdaság. Igen, van egy hatalmas politikai-gazdasági verseny, mert az a cég, aki a legjobb vakcinát tudja majd legyártani, az gyakorlatilag behozhatatlan előnyre tehet szert más gyógyszergyártókkal szemben. De nem gondolom, hogy bárkinek érdeke lenne minket megölni, nemzőképtelenné tenni, akármi. A gazdagoknak szegényekre van szüksége. Minél több szegényre. Mert mi minél többen vagyunk, annál többen dolgozunk nekik. Ezért senki nem akar minket terméketlenné tenni, vagy megnyomorítani.

2021. márc. 27. 12:54
 57/66 anonim ***** válasza:
61%

Érződik a jó szándékod és ez tényleg értékelendő, de valami iszonyatos módon naiv vagy, már ne haragudj. Vagy zen buddhista aki mindenben csak a jót látja meg. Ismered azt a törekvést, hogy:

"Tartsd az emberiség létszámát fél milliárd alatt, összhangban a természettel?"

És Bill Gates meg a hozzá hasonló emberek, miért szövegelnek évtizedek óta a népességcsökkentésről? És miért is tiltották ki az oltásaikat bizonyos országokból? Ja igen, mert meddőséget okoztak. És miért is hozott létre, minden felsőfokú, nemhogy orvosi végzettség nélkül, oltásokkal foglalkozó alapítványt? Ha neked ez nem gyanús akkor semmi sem.

Ez csak egy gyenge mentsvár, hogy sok ember kell szolgálni. A francokat kell. Ez egy sokkal gonoszabb terv, mint egyszerűen a világgazdaság irányítása, azt már rég ők irányítják.

Nehogy már lemenjünk a mezei kis országok politikusainak szintjére. Közük nincs semmihez. Ha ugatnának esetleg akkor meg végük.

2021. márc. 27. 13:03
 58/66 anonim ***** válasza:
67%
Kaptam elég vakcinát életem folyamán, betelt az oltáskönyvem.
2021. márc. 28. 05:20
 59/66 anonim ***** válasza:
52%

"3, feleslegesen nem terhelem a szervezetem egy septiben összedobott vakcinával."

Hallgatva a virológusokat ettől tartok a legkevésbé. A vakcina gyorsan ürül a szervezetből. Mivel te már átestél a betegségen lehet, hogy nem is terhelné meg a szervezetedet az oltás. Ahogy olvasom a szöveget, arra gondolok, hogy a vakcina hosszútávú mellékhatásaitól tartasz.

Volt már példa arra a történelemben, hogy egy akármilyen vakcina miatt az oltás után évekkel később alakult ki valamilyen egészségkárosodás? (Erről nyilván hozzáértőket kellene megkérdezni)

2021. márc. 28. 21:49
 60/66 anonim ***** válasza:
48%

"Ha a hatalom gyakorlói megölnek minket, az nekik sem jó. Akkor nem lesz, akik dolgozzanak nekik."

Aranyos vagy, de szerinted most mi van jelenleg? Az emberek 60%-a elvesztette az állását, így a te hatalommal bíró embereidnek sem tudnak dolgozni, amit mellesleg ők okoztak! Lehet rettegni a vírustól, de a többi betegség is jelen van ugyanúgy. Éhínség szintén jelen van a világban, de ez nem hoz akkora hírt, ugyanis nem tud a gyógyszeripar profitolni belőle.

Nem a közgazdászok hamisítják meg a statisztikát, hanem... Nos, nyunyóka maga mondta ki, tessék, 9:30-tól:

[link]

Továbbá hallgassátok meg, hogy mi van Kínában. Nincs vírus, de helyette egy megfigyelő rendszert dolgoztak ki, mellyel mindenkit szemmel tartanak. Nem sci-fi, nem összeesküvés-elmélet, hanem a valóság. : [link]

Igen, tudom, Kínát nem lehet összehasonlítani egy "demokratikus" (lol) országgal, de itt is ugyanazt megteszik veletek, amit ott, csak mi még nem járunk ezen a szinten, bár ez a cél. Nem is vagyunk olyan messzire tőlük, ha megnézzük... Cenzúrát helyeztek el, mellyel törlik a covid ellenes kommenteket, nem nyilváníthatod ki a saját véleményedet ("hamis" információ terjesztése büntetendő). És mily meglepő hogy ezek a törvények a covid idején jöttek elő. Voltak ennél halálosabb, súlyosabb járványok is, de ott nem lett se cenzúra, se szájzár, se kommunista törvény bevezetve. Hagyjuk ez is csak véletlen. :)

De köszönjük a normálisak nevében, hogy ránk szabadítottátok az NWO-t.

2021. márc. 29. 23:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!