Van más is aki biztos nem oltatja be magát? Ha igen, miért nem?
Én azért nem, mert:
1, nem vagyok veszélyeztetett.
2, már átestem rajta.
3, feleslegesen nem terhelem a szervezetem egy septiben összedobott vakcinával.
Aki oltatbi akar, az oltasson, van vakcina, mindenki saját sorsa kovácsa, ha ő fél, nem akarja elkapni, oltasson.
Ez az én álláspontom, a tiéd micsoda?
Annyira röhejesnek tartom, amikor valaki az idősekkel dobálózik. Hogy mondták, hogy maradj otthon, mert az idősek így meg úgy, aztán akárhányszor megyek valahova, mindig tele van a busz idősekkel. Szóval én maradjak otthon miattuk, de nekik már nem kell? Aha...
Ne haragudj, de mindenki saját magát fogja előre tenni és nem idegen időseket - nagyon helyesen. Ha nem szeretnék oltóanyagot a szervezetemben, akkor nem Marika néni két szép szeméért fogom meggondolni magam.
6-os vagyok
Ja, és amíg nincs nekik oltás? Amúgy csak jelzem, úgy mutálódik ez a genya vírus, hogy most már 40-50 évesek halnak meg és vannak lélegeztetőn.
Egyébként "sebtiben összedobott oltás"...minden évben van új influenza oltás...az nem sebtiben összedobott?
Fejlett társadalmakban eü dolgozóknak kötelező minden évben influenza ellen oltatni és wow, vannak gyerekeik, élnek, nincs semmi bajuk
Én is oltatom, semmi bajom, a spermiumszámom is rendben van, nem ezért terméketlen, aki az
Amennyiben nem lesz elengedhetetlen, én nem tervezem beoltatni magamat.
Egyrészt nem tartom a magam részéről szükségesnek (átestem rajta, egy menstruációt rosszabbul élek meg), másrészt a lehető legkevesebb ilyesmit szeretném a szervezetemben tudni. Főleg úgy, hogy a jövőben szeretnék gyereket és nem szeretném, ha egy hosszútávú mellékhatás miatt nem lehetne.
21L
Minden évben, minden nap meghalnak 40-50 évesek! Szörnyű, de az az igazság, hogy megszületünk, eszünk, iszunk, ürítünk, szaporodunk és meghalunk... Ez az élet rendje. Aki nem tudja ezt elfogadni, teljesen mindegy mikor, de szembesülni fog vele, hogy bármit oltat magába, ő is sorra kerűl, szóval felesleges félelemben és rettegésben élni. Én nem félek a haláltól, mert az úgyis elkerülhetetlen, innentől kezdve nem érdekel a félelemkeltés.
Minden évben van influenza oltás, igen, soha az életben nem oltattam be magam vele. 10 évesen voltam influenzás, akkor tényleg beteg lettem, de azóta NEM voltam.
Egyébként, mivel én az eredeti vírussal és annak burkaival találkoztam, így én keresztimmunitásban részesülök a mutánsok ellen több elmélet szerint is...
"Ha nem szeretnék oltóanyagot a szervezetemben, akkor nem Marika néni két szép szeméért fogom meggondolni magam."
Bocsi hogy beleszólok, csak annyit fűznék hozzá, hogy Marika néni beoltathatja magát ha fél és akkor mindenki boldog.... Miért neked kéne, amikor ő is megteheti. Felnőtt emberek vagyunk baszki, mindenki saját magáért felelős :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!