Van más is aki biztos nem oltatja be magát? Ha igen, miért nem?
Én azért nem, mert:
1, nem vagyok veszélyeztetett.
2, már átestem rajta.
3, feleslegesen nem terhelem a szervezetem egy septiben összedobott vakcinával.
Aki oltatbi akar, az oltasson, van vakcina, mindenki saját sorsa kovácsa, ha ő fél, nem akarja elkapni, oltasson.
Ez az én álláspontom, a tiéd micsoda?
Kedves Kérdező!
Azon esetleg már elgondolkodtál, hogy nem véletlenül van az a jelenség, hogy mindenki máshogy gondolj a dolgokat, mint te?
Lehet, hogy nincs igazad a témában?
Figyelj, én mindig beismerem, hogy csak az én szakmámhoz értek, ezért ha elromlik az autóm, elviszem autószerelőhöz, múltkor tönkrement a bojler, hívtam szerelőt hozzám, ha házat veszek, elmegyek közvetítőhöz, ügyvédhez. És képzeld, ha beteg vagyok, akkor hallgatok az orvosra. Nehéz lehet ez a felfogás azoknak, akiknek 0 önbizalmuk van, de én nem azért vagyok nagymenő, mert mindenkitől mindent jobban tudok. Kicsit több alázat és mások tudásának elismerése csodákra képes és az életben is előrébb visz.
Ui: Ja, és Szlávik profnak pont ez a szakterülete.
Mekkora kamu, hogy csak a kérdező gondolja máshogy. :D Az ország legalább 60 százaléka nem fogja magát beoltatni.
Nehogy már a behazudott média hírek statisztikái alapján ítéljünk. :D
Ez a tipikus elnyomó duma, hogyha nem vagy orvos akkor már nem is lehet véleményed.
Hát pedig szerencsére sokaknak van és nem fognak ilyen-olyan szereket magukba szúratni, csak hogy néhány birkának megnyugodjon a lelkecskéje. Egyébként jelen esetben pont hogy inkább közgazdásznak, vagy egyéb szakembernek kell lenni, hogy az egész járvány, világ politikai oldalát vizsgáljuk. Aki ezt kihagyná belőle az nem tudom hol él.
Egy szóval sem mondta senki, hogy ha nem orvos vagy, nem lehet véleményed. Azt mondtam, hogy én képes vagyok elismerni más tudását és belátom, hogy ehhez jobban ért. Máshoz meg én értek jobban. Az én pici lelkivilágomnak ez nem okoz fájdalmat, hogy beismerjem.
Ti tényleg azt a jelentős, sajnos a mai világot befolyásoló dolgot, amit úgy hívnak, hogy gonoszság nem akarjátok felfogni?!
Elismerem, hogy egy orvos meggyógyítja az eltört rokon lábát amit én nem tudnék, elismerem, hogy megmentett mikor régebben a kórházba kerültem, elismerem, hogy tudja milyen betegségre milyen gyógyszert adjon, és én ezt nem tudom, mivel nem végeztem orvosit.
De mindez nem zárja ki, hogy meg legyen tévesztve, félemlítve, vagy hogy ne legyen képes kivonni magát a politikai nyomás alól. És ez tény. Ennyi. Az hogy ti ezt homokba dugott fejjel nem akarjátok felfogni, arról nem tehetek. De valóban kényelmesebb meseországban élni, csak sajnos a valósággal ti is szembesülni fogtok. És minél előbb annál könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!