Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van más is aki biztos nem...

Van más is aki biztos nem oltatja be magát? Ha igen, miért nem?

Figyelt kérdés

Én azért nem, mert:

1, nem vagyok veszélyeztetett.

2, már átestem rajta.

3, feleslegesen nem terhelem a szervezetem egy septiben összedobott vakcinával.

Aki oltatbi akar, az oltasson, van vakcina, mindenki saját sorsa kovácsa, ha ő fél, nem akarja elkapni, oltasson.

Ez az én álláspontom, a tiéd micsoda?

2021. márc. 26. 19:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
36%
Nem akarlak meggyőzni, szerintem menthetetlen vagy, de gyűlölöm a covid-ot és vissza akarom kapni az életemet, és az nem fog menni, amíg néhány hozzád hasonló nem oltatja be magát, mert ők okosabbak, mint a WHO, meg több tízezer doki együtt
2021. márc. 26. 22:50
 32/66 anonim ***** válasza:
63%

Szeretem amikor a sok, magát bölcsnek hívő emberke elhiszi az állam bácsinak, hogy az oltás a kulcsa a régi élete visszakapásának.

Elárulom, hogy soha nem fogjátok visszakapni a régi életeteket. Ezt még a legnagyobb oltás párti is megmondja.

Majd biztos azért rendezkedtek be az oltásgyártásra, hogy egy beoltással megszüntessék a járványt.

Szép mese...

2021. márc. 26. 22:56
 33/66 anonim ***** válasza:
12%

Mert már rohadtul unjuk azt, ami megy, te meg olajat jelentesz a tűzre, egyetemben más baromarcúakkal.

2021. márc. 26. 22:56
 34/66 anonim ***** válasza:
48%

Nem az államnak, hanem a szakembereknek hiszek.

És igen, a gyógyszerészeknek sem érdekük egy dolgot csinálniuk hosszan. Hidd el, lenne nekik elég munkájuk, pénzük enélkül is.

A gazdaság pedig romlik, tehát senkinek nem érdeke fenntartani ezt a helyzetet.

Szerinted már örökké ilyen lesz az élet?

2021. márc. 26. 23:03
 35/66 anonim ***** válasza:
44%
Akkora baromság ez a vélemény értékelés. Hogy lehet egy véleményt százalékosan értékelni?! Ha nem szeretem a banánt az 0 százalék, ha szeretem akkor 100. Ezt nem a troll válaszoknál kéne alkalmazni, vagy a konkrétan megítélhető dolgoknál?
2021. márc. 26. 23:11
 36/66 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem aki azt hiszi, hogy minden véletlen és a világ eseményei spontán történnek, az vagy tájékozatlan vagy végtelenül naiv.

Ez már rég nem arról szól, hogy mit akar a doktor bácsi, vagy a gyógyszerész bácsi.

Ez az egész egy nagy világgazdasági átállásról szól. Az oltásokat 1-2 havi rendszerességgel kapják majd az emberek, már aki túléli őket. Vagy nektek a nagy Újraindítás nem mond semmit? Szerintetek teljesen véletlen ez a járvány is? Vagy a pénzhatalmi elit évtizedek óta folyó megnyilvánulásai a népességcsökkentésről? Komolyan érdekel, hogy mit gondoltok. És főleg, hogy hogyan bízhattok ilyen emberek által pénzelt oltásgyárak termékeiben?! Ez nem fér a fejembe. Józsi bácsi elmondja, hogy hát bizony örülne ha meghalnál, te meg másnap elfogadsz tőle egy cukorkát, amit egy kedves nénivel küld el hozzád, de tudod, hogy kitől van?

2021. márc. 26. 23:18
 37/66 anonim ***** válasza:
67%

És ezt üzenném a sok millió virológusnak...

Az élet kemény !

Te például barátom amikor nyolcadikban év végén megkaptad mentő kérdésnek a porzót meg a bibét... a kettesért.

Nem gondoltad volna, hogy majd ezzel a tudással felvértezve kell 2021-ben kritizálnod a világ vezető tudósait a virológia szakterületén ....

Viccet félretéve: Könnyű, amúgy tényleg olvasgatni az interneten, kiragadni egy-két cikket, aztán halálosan biztosnak lenni az állításaidban. Én is így védtem a diplomámat az orvosin, hogy forrásnak bejelöltem azt, hogy ezt valahol az interneten olvastam. Viszont az látszik, hogy neked közöd sincs akadémiai élethez már csak abból, hogy ilyen biztos vagy valami tudományos nem megalapozott dologban. Tudod én legszívesebben, jót röhögnék rajtad és kapnál egy méretes katétert, ha bekerülsz, de jelen pillanatban háborús helyzet uralkodik a kórházakban. Az ágyak nagy része betelt csak folyamatosan halnak meg az emberek. Huszonévesek is megnyugtatlak. Szívderítő amikor nálad is fiatalabbak látsz lélegeztető gépeken. Ja és hidd el, hogy én alapvetően csicska libsi vagyok és mindig úgy gondoltam, hogy jogodban áll hülyének lenni, és nem hinni a tudományos tényeknek (mintha a tudomány egy vallás lenne pedig hát ebben nem hinni kell ez úgy van és kész), de ez most nem az a helyzet. Most épp Mari néninek a joga, hogy életben maradjon üti a tiedet. Az a baj, hogy nem éltél abban, a világban ahol nem voltak oltások. Nem láttál vastüdőt, vagy éppen nem láttad azt mikor Európa harmadát simán kiirtotta egy járvány. Akkor nem volt príma az emberek immunrendszere? Mindenki bio/organikus ételeket evett, meg az a fránya chemtrail se volt még. Na mindegy meggyőzni úgysem foglak csak a frusztrációimat vezetem le ezen az oldalon, mert kezd a mentális egészségem rovására menni, hogy kezelgetem az a "pár 90 felettit a 6 krónikus betegségével", aki meghal szerinted.

2021. márc. 26. 23:19
 38/66 anonim ***** válasza:
85%

Megint az örökös érvetek: aki doktor és sokat tud, azt nem lehet lefizetni, megfélemlíteni, zsarolni, hogy kiszolgálja a hatalmat.

Jó is lenne, csak sajnos nem igaz.

De ettől függetlenül nyilván elhiszem, hogy sokan a legjobb szándékkal majd megszakadnak a kórházakban az életmentésért, nekem is van orvos ismerősöm.

Ja és ami a nagy tudást illeti. Miért van az, hogy nem meggyőző amit a kiállított orvosok mondanak? Mintha teljes lenne a bizonytalanság. Már bocsánat de a te érveid szerint miért hinne nekik a nép egyszerű fia? Nem beszélve arról, hogy az egyik oltást betiltják a másikkal más gond van. stb. stb.

2021. márc. 26. 23:37
 39/66 anonim ***** válasza:
71%

Attól, hogy orvos valaki nem jelenti azt, hogy mindent tud. Mondjuk jó esetben tudja, hol nézzen utána annak amit nem tud és az nem Blikk Rúzs meg nem is ez az oldal. A bizonytalanság oka az, hogy nem ismerjük ezt a vírust eléggé. Anno mikrobiológiából fél oldal anyag volt a koronavírusokról. Nem volt lényeges. Könnyű biztosat állítani olyan betegségekről, amiket régóta ismerünk és évtizedek óta tanulmányozunk. A vakcinákkal meg természetes, hogy óvatosak, de már milliók kaptak oltást (köztük én is) és természetes, hogy ebből lesznek, akik megbetegedtek vagy meghaltak utána. Mondjuk ez akkor is így lenne ha egy szem nápolyit adtunk volna mindenkinek. A lefizethetőségről meg annyit, hogy én szívesen küldök számlaszámot a Billgéccnek, Sorosnak, a patásördögnek stb., ha megkérnek, hogy álljak ki az oltások mellett, mert a nézeteimen nem változtatna. Sajnálatos módon még nem jelentkezett senki.

u.i.: Nem reprezentatív kutatás és hallottam már ilyenről, DE nálunk még nem került olyan lélegeztetőgépre, aki korábban kapott oltást.

2021. márc. 26. 23:58
 40/66 A kérdező kommentje:

Na jó! Akkor zárjuk itt le rövidre! Ez a topik nem is nektek szólt mégis ti vagytok itt akik mocskolódtok, Személyeskedtek, Minősítgettek ismeretlenül! Nem hívott titeket senki nem nektek íródott a kérdés! Én vagyok a hülye meg akinek dobták a bibét a kettesért? És ti jöttök egy olyan kérdés ami nem is nektek szól fikázni a másikat?

Elárulok valamit! Azok az orvosok akikre hivatkoztok, kurvára nem szakértők! A legtöbbje politikus és az orvoslás valamelyik teljesen, az immunológiatól, az Epidemiológiától, és a járványtantól teljesen független területen tevékenykedik! Lásd, Merkeli Béla, Szlávik János, közük nincs hozzá! Ha majd kardiológiai problémám lesz Merkeli Bélát fogom felkeresni mert a legjobb! De nem hozzá fogok menni hogy ha valami ismeretlen afrikai vírus összekaparok! Vicc vagytok

2021. márc. 27. 07:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!