Leendő orvosokként / nem orvosokként mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Ugye most a harmadik hullám miatt újra elkezdték kirendelni a hallgatókat. Én holnap fogom megkapni az 1.adag oltóanyagot és jövő héttől 2 héten át ki leszek rendelve. Míg egy csomó olyan szaktársamról tudok, akiknek már feburár óta megvan mindkét oltása, de direkt nem veszik fel a kormányhivatalnak a telefont, még akkor sem, ha azok 4-5x keresik őket. Így emberhiány miatt a kormányhivatal már azokat a hallgatókat is kénytelen behívni, akiknek még nincs meg mindkettő/csak 1 oltása van meg. Amikor engem felhívtak, nem volt szívem azt mondani, hogy nem vállalom el, még oltás nélkül is rámondtam, hogy igen. A segítségadás előli menekülés nálam nem egyeztethető össze az orvosi hivatással. Azon hallgatók, akik nemakarásból nem veszik fel a telefont, miközben kirendelnék őket, nem éreznek szégyenérzetet, hogy olyan társaik mennek miattuk fertőzöttek közé, akik még nem védettek a vírus ellen? Egyébként már tapasztalt hallgatókat kérdezem, hogy a védőfelszereléssel kapcsolatban milyen tapasztalataik vannak?2021. márc. 10. 23:34
31/72 A kérdező kommentje:
Amúgy értsetek már meg, hogy nem a krónikus betegekre / fokozottan veszélyeztetett rokonokkal együtt élő emberekre gondolok!!!!! Hányszor írjam még le? Hanem az ilyenekre, akik csak számítógépeznek 0-24 otthon és még büszkék is rá, hogy 3 napja lecsapják a telefont
2021. márc. 11. 08:29
32/72 anonim válasza:
Amúgy téged miért is érdekel mások mit csinálnak? :D
33/72 anonim válasza:
Foglalkozz a saját életeddel és dolgozz akkor ingyen a fidesznek!
34/72 A kérdező kommentje:
Mert mások miatt kell védettség nélkül fertőzöttek közé mennem mondjuk?
2021. márc. 11. 08:38
35/72 anonim válasza:
Akkor is hívnának ha ők is mennének.
36/72 anonim válasza:
"Mert mások miatt kell védettség nélkül fertőzöttek közé mennem mondjuk?"
Ki mondta, hogy kell? Neked is adott a lehetőség, hogy "számítógépezz".
Vagy mondd azt, h sz@rsz a wc-n, azért nem tudtad felvenni, vagy szexelsz...
Én azt javaslom, ne csináld ki magad fiatalon
37/72 anonim válasza:
Szerintem nagyon érdekesek a válaszok!
Látod, kérdező, ezért nem mentem orvosnak. Az emberek nem érdemlik meg az energiabefektetést. Ők sem értékelnek téged, még te lettél a "rossz", egyik se vállalná, amit te, még le is szólnak, de te azért kockáztasd az egészséged értük!
38/72 anonim válasza:
37es. Nem vagy benne, nem tudod mi megy itt. Nem kell leírni azokat sem akik más véleménnyel vannak.
39/72 A kérdező kommentje:
37-es pont ugyanez jutott eszembe reggel :( ledöbbentem, hogy mennyien elutasítanák a munkát / munkámat
2021. márc. 11. 08:46
40/72 anonim válasza:
Amugy hanyad eves vagy kerdezo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!