Hogyan tudnák leadni kb 20-25 kilogrammot ?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni hogy milyen edzésterv (ill.) étrendet ajánlanátok egy 170cm magas 95kg testsúlyú 16 éves fiú(férfi)nek? Honvédséghez szeretnék csatlakozni!
Negatív emberek kerüljenek:)
2020. nov. 10. 22:33
1/4 anonim válasza:
Életmód váltás. Táplálkozási szokásaidon kell változtatni elsősorban. Utána a mozgás. Ahova teheted járj gyalog, esténként szaladj. Vagy vannak nagyon jó tornák (Chloe ting pl). Kitartás a kulcs semmi más. És az akarat.
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem sikerült 85-ről ~70-re lefogyni 3 hónap alatt. Az elején számoltam a kalóriát, és olvasgattam mennyit lenne érdemes bevinni az én paramétereimhez képest. Az alkalmazás neve: YAZIO. Ingyenes alkalmazás, van benne fizetős rész, de felesleges, kalóriaszámolásra nagyon alkalmas. Elején nehéz lesz ,(első 2-3 hét) de utána megszokod, és menni fog le a zsír. Ne legyél elszomorodva, ha az első héten, esetleg második héten se látszódik semmi változás, ahhoz idő kell. De 3-4 hét után elkezd látszódni, és szépen lemegy. Sok sikert és kitartást!
3/4 anonim válasza:
16 évesen mit lehet csinálni a honvédségnél?
4/4 A kérdező kommentje:
Honvéd kadét, onnan Altiszt akadémia és Honvédség.
2020. nov. 13. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!