Vény nélkül altató? Nem tudok aludni, egyszerűen sehogy nem megy!
Kedves utolsó!
Én pl. nem akarok vészmadárkodni, de Én kipróbáltam, és nagyon erősen hatott rám, rosszul voltam tőle, hiába kívülről olyan volt, mintha nyugodt lennék, tök lelassultam, belül viszont majd szétrobbantam a feszültségtől, és még sírni sem tudtam, mert annyira lebénított...
Nem mindenkinek egyforma a szervezete, és különben is, minek kezdje gyógyszerrel, ha lehet, hogy segít egy tea is????
Te ki minket vészmadérnak hívsz !
A linkből amit küldtél!!
mennyiben a kezelőorvos másképp nem rendeli, szokásos adagja: felnőtteknek naponta 3-szor
1-2 drazsé. Az alvás elősegítésére lefekvés előtt 1/2-1 órával 2 drazsé. A hosszantartó szedést lehetőleg kerülni kel, amennyiben mégis szükséges, kérje kezelőorvosa tanácsát.
Ha az alkalmazás során a hatást túlzottan erősnek érzi, vagy a készítmény csekély hatásúnak bizonyul, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.
Olvasod? Felnőtteknek!! Egy 15 éves fejlődő szervezetű lány nem felnőtt! Gondolkozz már!!!!!
Mellesleg ha most nem megy orvoshoz akkor szerinted ha vmi tavara lesz a gyógyszertől akkor elfog menni?!
Jöttök itt azzal, hogy ne szedje a Valeriánát, mert gyógyszer, hanem inkább igyon macskagyökér meg citromfű teát. Elolvastátok egyáltalán a Valeriána összetevőit?!
A Valeriana TEVA tabletta hatóanyaga az orvosi macskagyökér (Valeriana officinalis) szárított kivonata.
Gyógynövény tartalmú termék átmeneti, enyhe ideges feszültség és átmeneti elalvási nehézségek enyhítésére.
Fontos információk a Valeriana TEVA tabletta egyes összetevőiről:
A készítmény 67,9 mg laktózt és 113,25 mg szacharózt tartalmaz bevont tablettánként. Amennyiben kezelőorvosa korábban már figyelmeztette Önt, hogy bizonyos cukrokra érzékeny, keresse fel orvosát, mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert.
Igaz, hogy a kérdés évekkel ezelőtt lett felrakva, de hűtha segít valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!