Vény nélkül altató? Nem tudok aludni, egyszerűen sehogy
nem megy!
11/34 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Dehogy beszélek orvossal meg a szüleimmel!Nem keveset szenvedtem azért hogy sovány legyek,nem hagyom hogy elvegyék tőlem!Depressziós nem vagyok szerintem,nem vagy lehangolt nincsenek hangulat ingadozásaim,a fáradtságon kívül nincsenek tüneteim.
A homeopatiás szerek elég drágák és csak hosszú távon hatnak. Ez a kislány szenved a nem-alvástól és képtelen magát kipihenni. A Valerianat még kisebb gyereknek is ajánlja az orvos. Nem kell tőle tartanod, nem árt és nem is fogsz hozzászokni.
2010. júl. 31. 19:49
húúúúúúúúúúú na csááááááá
2010. júl. 31. 19:49
drágák?kb 600 forint a a legtöbb tipus és tévedés azonnal hatnak nyálkahártyán keresztül szívódik fel
2010. júl. 31. 19:50
2010. júl. 31. 19:51
Én a Valriánától vagyok fél éve beteg. Ha akarsz egy jó kis refluxot, állandó büfögéssel, hogy többé egy fiú se csókolhasson meg, anorexiás alak ide vagy oda, akkor rajta...
2010. júl. 31. 19:56
17/34 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy te allergiás vagy valamelyik összetevőre?Én semmire nem vagyok allergiás,úgyhogy ki fogom próbálni.Inkább minthogy ilyen hulla legyek :(
Én 1x próbáltam ki a valerianát, olyan voltam tőle, mint egy zombi, pedig csak felet vettem be, de ha gondolod próbáld ki.
Amúgy azt is megszokja a szervezet egy idő után...a depresszió pedig lehet enyhe, és az állandó kimerültség jelezheti azt.
Amúgy meg lehet enni kéne vami vitamint, mert biztos attól is vagy ki vagy készülve, hogy nem eszel...végülis az, hogy ennyi idősen nem alszol, egy idegrendszeri tünet...végülis köszönheted magadnak, ezt nem bántásként írom, bocsi...
2010. júl. 31. 21:15
Hogy a pics@ba lehet egy 15 éves kamasznak valeriannát ajánlani?Neked van gyereked?Tömöd minden sz@rral?
Ne vagyél be semmi szemetet.Igen talán a homeopatiás szerek, de azon kívül ne szedj semmit, amit nem muszáj.Az anorexiád is hozzájárul a nem alvásodhoz, igyál egy pohár meleg tejet, relaxálj, csak ne kezdj bogyózni.Nagyon könnyű a lejtőn elindulni, akár a valarianával is.
2010. júl. 31. 21:20
20/34 A kérdező kommentje:
Ugyan miért kérsz bocsánatot,hasznos választ adtál!Amúgy vitaminokkal nem lehet gond.Szedek multivitamint amibe minden van.Az van ráírva hogy vitamin hiány esetén kettőt.Kettőt szoktam bevenni.
Kapcsolódó kérdések: