Vény nélkül altató? Nem tudok aludni, egyszerűen sehogy nem megy!
21.15 vagyok.
Uccsónak:
Ezt nekem írtad? Mert Én pont hogy azt írtam, hogy nem tenném, de most innen mit tudok csinálni???
Ha ki akarja próbálni, próbálja, úgyis egy rakás sz@r, én tök rosszul voltam tőle, neki sem fog se segíteni, se semmi...
Én előző hsz-mben is homeót, és gyógyteát ajánlottam neki.Valaki más írta előzőleg a valerianat...
Ha nem nekem írtad, akkor bocs.
Amúgy meg Ő már döntött, le se bagózta, hogy mindenki a homeót ajánlja neki...
Igazából vmi nagy gáz van vele, és ezen csak a szülei tudnának segíteni, de tőlük meg nem kér segítséget, mert nem is érzi, hogy baj van...sajnos.
Mi innen a géptől nem sokat tudunk tenni...
21.15 vagyok!
IGEN! IGEN! IGEN!!!!
nagyon örülök, hogy így döntöttél, és szerintem a többiek is!
Szuper!
szió
szia! Menyj el orvoshoz. Nem kell megmondanod hogy anorexiás vagy meg ilyesmi, csak mond el neki hogy nem tudsz aludni.
Nálam ugyan ez van csak súlyos depresszió és hangulatzavar miatt. Kaptam altat a pszichiáteremtől , de eddig 2 nap kivételével mind a 10 nap eddig bevettem. Nem merek nélküle elaudni ,mert mikor nem vettem be akkor megint alig aludtam. Deeee!!!!
Én havonta 1 -2 szer dokihoz járok aki figyeli az állapotomat ,segít és pszichológushoz is járnom kell!! Az ilyen szerek orvosi ellenőrzések nélkül sok kárt tehetnek!!
Hallgass a többiekre, a Herbáriának a nyugatató teáját vedd meg, este forralj vizet, majd 2 órán át áztass be egyet2dl vízbe ha szükség van 2 pohárral is megihatsz.De elalvás előtt 1 órával.
Vagy menyj orvoshoz!
22 éves lány
22.45 vagyok.
Hát, ja a kamillatea nem egy szuperfinom vmi, de meg lehet szokni...de jobb lenne vmi teakeverék, amiben más is van, mert a kamilla csak ellazít, olyat keress, amiben van ezek közül vmelyik:
-citromfű,
-macskagyökér(amúgy ebből van a valeriana is, csak nagyon nagy dózisban),
-levendula,
-komló,
Ezek mind enyhe altató, és nyugtató hatásúak, tuti, hogy segítenie kell, és ahogy azelőző lány is írta, ne közvetlen elalvás előtt, hanem pár órával előbb idd meg!
Remélem sikerül összekapnod magad!
szió
Oksa, szuper!
Akkor kellemes alvást kívánok, és holnap írj, hogy milyen volt!
Ne hallgas a vészmdarakra. A Valerina enyhe szer:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!