Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tényleg van olyan, hogy...

Tényleg van olyan, hogy iskolaorvosnál meztelenül vizsgálnak? Vagy ezek csak legendák?

Figyelt kérdés

2014. aug. 12. 09:41
 51/92 anonim ***** válasza:
76%

Nem hiszem el, hogy újra és újra ugyan ott tartunk, és ugyanazokat a köröket futjuk le.

Én bele se megyek 100-adszor a dolgokba, mert az persze más dolog, ha vki nem akarja megérteni, mintha csak simán nem értené meg. Egy gyerek NEM, HATÁROZOTTAN NEM felnőtt! Egész más jogok vonatkoznak rá 18 év alatt és bizony kiemelem, hogy egész más a felelősség is a felügyeletével megbízott nagykorúakra nézve is.

Tehát hagyjuk már ezt a kolléga meg más orvos meg stb dolgot, mert kész vicc már komolyan.

Utolsónak: ez jó kérdés ... olyan hatalmas tapasztalatom nincs ebben, de ez úgy szokott lenni nagy átlagban, hogy akiket kiskorukban metélnek, azok így nőnek fel, és ezt az állapotot veszik természetesnek. De akivel valami gond van, és 15-17 éves korában jut el oda, hogy végre rászánja magát, na ott szoktak fellépni ilyen problémák, hogy jaj most mi lesz, jaj ha meglátják és megtudják stb. De alaphelyzetként sztem tök mindegy. Miért kérded?

2014. nov. 22. 05:43
 52/92 anonim ***** válasza:
Mert van egy metélt ismerősöm, annyira nagyon szégyenlős, hogy csak na. Dögmeleg nyári éjszakában is dupla naciban alszik, a szoros alsóra még shortot is vesz - biztos ami biztos. Strandon inkább vizes fürdőcuccban van, de át nem venné mert "mások meglátják".
2014. nov. 22. 16:15
 53/92 anonim ***** válasza:
76%
hát az már nagyon beteges ismét. sztem keressetek neki egy pszichológust, mert később ebből még nagyobb gondjai lesznek. ezt helyre kell tennie saját magában, főleg, hogy megtanulja semlegesként kezelni a szimpla emberi testet. persze ez nagyon helyfüggő, de az USA-ban meg azért néznék komplett zakkantnak, ha metéletlen, szal nincs ebben semmi extra,
2014. nov. 23. 06:14
 54/92 anonim ***** válasza:
0%

47%-os hagyjad már abba,te kamu gép vagy,mert már magadról annyi mindent írtál.USA-ban 60%-ék a metéltek aránya,tehát nem mindenki metélt ott sem.Láttam pár amerika színészt és nekik ott volt a fitymájuk.És amerikában is sok helyen a metélést egyre jobban kezdik elhagyni.

Azt se hidd el amit amerikai filmekben látsz,mert ott sem mindenki sportol,(akkor nem lennének ilyen kövérek),ott sincs mindenhol napi fürdőzés tesi után.Ha néznéd az amerikai családtag(anyuka elmegy 2 hétre más családhoz) cserés műrost ott nem azt látod amit az amerikai filmekben.Amerikai filmekben a 16-17 éves fiúk totál fejlettek,akkor nézd meg milyen amerikai gyerek színészeik vannak,olyanok akik 15-16 évesen 11-12 éves gyerekszerepet játszanak,mert olyan fejlettlenek.

Nem minden a valóság amit látsz!

Nem minden iskola,oktatás egyforma ott sem!

Ahhoz évekig kellene ott élni,igen sok iskolában megfordulni hogy igazi,valós képet kapjunk.

2014. nov. 27. 14:01
 55/92 anonim ***** válasza:
29%

És mielőtt belekötnél hogyan láthattam amerikai színészeket ruha nélkül hát van internet és bizony fel rakják magukat.

USA-ban is van metélt és metéletlen,és nem mindenki metélt ott sem.

Hazánkba persze kínosan érezheti magát aki metélt,mert itt igen ritka,és tarthat hogy megbámulják,mert sokan csak interneten vagy még ott sem láttak ilyet.És amit nem láttál még azt megnézed.Ha valaki műmellel sétál a lányoknál azok is odanéznek.

ÉS vannak akik alapból szégyenlősek,nem kell ehhez az hogy a testével legyen bármi baj.Az emberek többsége igen csak szereti megválogatni hogy ki előtt is vetkőzik le vagy sem.Amikor meg kamaszok lesznek egy csomóan a szülők előtt ,vagy más családtag előtt már nem is akarnak levetkőzni.Egy idegen előtt akivel az úszodába fut össze előbb levetkőzik akár,vagy a haverja előtt.

De kíváncsi lennék hogy a nagybátyi is levetkőzne az unokaöccs előtt zavartalanul?ha nem akkor az unokaöccstől sem várható el.

2014. nov. 27. 14:07
 56/92 anonim ***** válasza:
29%

Vannak lány havarjaim akiknek igen csak jó alakjuk van,mentünk együtt strandra és bikinibe is látszik úgye bár és mégis szégyenlősek .TEhát nem igaz hogy aki szégyenlős annak a testével valami gond lenne.

Van egy egészséges szégyenlősség,szemérmesség,van egy kicsit már ezt túllépő határ és a nagyon extrém szégyenlősség.

Tehát ezeket is meg kell különböztetni.

2014. nov. 27. 14:09
 57/92 anonim ***** válasza:
75%

Nem, nem, természetesen nem azt írtam h a testével van vmi baj annak, aki ilyen extrém módon szégyenlős, hanem inkább pszichológust javasolnék.

Igazad van abban, hogy rokonok előtt a kamaszok elkezdenek szégyenlősek lenni, de azért ez se olyan egyértelmű, mert sok olyan családról tudok, akik ősidők óta csak nudicampingekben nyaralnak, és a kamasz gyerekeiknek sincs semmi gondjuk ezzel.

Ami e metéltséget illeti, na sztem ezt a témát meg itt hagyjuk is, mert egy újabb vita-lavina, de lényeg h hát akkor képzeld el, én meg metéletlen amerikait nem láttam még. Persze az itthoni kozmetikázott statisztikák lehet h ezt állítják, de én meg saját tapasztalatokról beszélek. Nyugodtan állíthatom, hogy usa-i edzőtáborban, az öltözőkben én még nem láttam metéletlen fiút, nos a lányok meg kifejezetten akár szakító oknak is tekintik, mert furcsállják.

De tudom, itthon nagy az ellenpropaganda, aztán a valóság persze ismét más, mert nálunk is nem kevesen csináltatják meg maguknak, csak éppen tabutéma. Ennyi a különbség. De ez nálunk ugye nem csoda. Mint látod, nálunk még a szimpla meztelen emberi test is tabutéma, nemhogy ez :D

2014. dec. 2. 07:30
 58/92 anonim ***** válasza:
75%

Az "egészséges szemérmesség"-be bocs, de nem tudom bele szorítani azt, hogy még strandon is, fürdőruhában is szégyenlősködnek. Na neee, ez már durva azért.

Persze kultúrafüggő, nézz meg egy holland vagy dán fiatalokból álló csoportot, és még csak érteni se fogják, mi a frász a gond azzal, ha pl ledobják a ruhát és úgy mennek fürdeni a tóba, folyóba, stb. Szal ez amolyan kelet-európai sajátosság, és a mentalitást elnézve, sztem esély sincs a javulásra, a kicsit nyitottabb szemléletmódra.

2014. dec. 2. 07:35
 59/92 anonim ***** válasza:
38%

A nudistákat nem keverd ide.

Az tényleg durva ha valaki szégyenlős a fürdőruhában főleg ha maga által választott környezetben van,az megint más ha olyan társasággal kell ott lennie akiket nem kedvel,de van ilyen szégyenlősség,bár szerintem kevés,mert elég sok duci embert látni,itt lóg,ott lóg a hájacska.

Inkább azt vettem észre hogy sokszor inkább ismerőssel nem akarnak annyira összefutni,vagy olyan emberrel aki személye nekik kellemetlen,idegesítő,de ha nincs ilyen ember a közelben tök jól érzik magukat.

A nudizmust meg nem támogatom.Oké meztelenül születünk,de ha belegondolsz még az őslakók is a legnagyobb melegben is vesznek fel ágyékkötöt,a nők meg tűszoknyát.

És mi nem őslakok vagyunk úgyebár!:-)

Van osztrák rokonom nem egy és igen vannak akik nudisták,de tudják jól hogy annak hol van a helye,otthon és kijelölt strandokon,nyílvános helyen nem vetkőznek mert másokat tiszteleben tartanak.

De egy csomó másik rokonom meg nem nudista és akárki előtt nem vetkőzne le,főleg nem csoportosan.

Hidd csak el egy csomó országban mindenhol van megosztottság.

Ha valaki szeret meztelenkedni tegyed,normális,kulturált módon,lehetőleg nem sértve másokat.

De a többség nem szeret nudizni,még az általad említett helyeken se.

Te más sok helyre írtál minden félét össze-vissza és sokszor a fele sem volt igaz.

Az van hogy téged a meztelenség izgat,de úgy hogy te azt sezretnéd akár szeretnék mások akár nem így menjenek strandra,már említetted osztálykirándulást(szerintem elég pervez,még ahol gyakori a nudista strandra járás azon országok egy osztályba járok diákjai sem nudiznak,hiszen nincs olyan hogy mindenki csak nudista,vagy csak szégyenlős lenne,nincs olyan hogy mindneki egyet gondol).

Ha meztelenségre vágysz menjél erre kijelölt helyekre,de mindenkire nem lehet ezt rákényszeríteni.

2014. dec. 2. 16:48
 60/92 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy meg nem hoznám fel az említett fiatalokat mert igen laza erkölcsök sem kellenek,a nudisták többsége tiszteleben tartja a többi embert,tehát tudják hol a meztelenségnek a helye.

Az említett fiatalok néha amit művelnek arra nincs szükség itthon,mert így is egyre lazábbak az erkölcsök,és nem tudnak,bírnak viselkedni.Elég gáz az hogy sokak csak akkor tudnak szórakozni ha leisszák magukat és azt sem tudják mit csinálnak.

Figyelj te már annyi mindent összehordtál itt,hol nő,hol férfi,hol meleg voltál éppen.

Hagyjad ezt abba!

Amerikába is volt a youtube-on fen tűntetés ahol az anyák a metélés ellen szólaltak fel,tiltakoztak.

Amerikát amúgy sem isteníteném mert igen sok hibájuk van,más országokba bele akarnak szólni és azt mondani hogy mi milyen rass zisták vagyunk,mi közben ők maguk hozták be a feketéket és simán agyo nlővik,ma sem fogadják el őket teljesen.Mi senkit nem hoztunk be dolgozni,rab szolgának.

Ott is van z sidózás,ara bozás,még jobban,l enézik a meszikóikat,az indiánokat,a sötétebb bőrüket.Egyik műsorba megkérdezték őket európáról hát azt gondolták hogy 3-4 országból áll összesen.

Amúgy ahhoz az összes férfit meg kellene nézni hogy te ki merd mondani hogy ott mindneki metélt.Attól hogy te azt hazudod hogy volták kint edző táborba és mindenki metélt volt,hát ez kamu,korábban te erről azt is mondtad hogy ott nem volt külön női és férfi zuhanyzó jó pár éve.Bocses aki verseny sportoló ott nincs ilyen extrémitás.

Ezek a te vágyálmaid!

Vágyad hogy metéltek legyenek az emberek,hogy tömeges meztelenkedés legyen!

Szerintem ezt magadon éld ki!

A többség erre nem vágyodik.

És igen csak eltértünk a tárgytól!

2014. dec. 2. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!