Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tényleg van olyan, hogy...

Tényleg van olyan, hogy iskolaorvosnál meztelenül vizsgálnak? Vagy ezek csak legendák?

Figyelt kérdés

2014. aug. 12. 09:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/92 anonim ***** válasza:
56%

A szégyenlősséget fogjàk tudni kezelni a kamaszok,pont,hogy egy idő után nem gond nekik a közös zuhanyzó hasznàlata,sőt diákként sem lesz gond ha úszodai látogatást tesznek.

Itt az élethelyzet a lényeg!

Az élethelyzet ês a vizsgálat nem mindegy!!!

Bizonyos vizsgálatok olyan intim részeket érintenek(nem hiába a neve intim)hogy az csak az orvosra tartozik.

Ezt csak te nem érted meg.

2015. jan. 5. 14:37
 92/92 anonim válasza:
Én nem akartam levetkőzni az iskola orvos előtt (mert lekellett volna vetkőznöm) (ráadásul bent volt egy osztálytársam is) szóval nem szerettem volna ott levetkőzni ezért anyám írt az üzenő füzeteembe hogy nem engedélyezi ezt! Másnap az orvos azon volt kiakadva hogy nem vizsgálhat meg olyan helyeken! Ezen nagyon kiakadtam!
2023. aug. 30. 16:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!