Kez elvagassal bemenjek a korhazba?!
ma gyakorlatom elejtettem a tanyert es belenyultam a torott tanyerba es egy kb 1,5 centis vagas lett rajta de az egesz borreteget atvagtam a szovetig vagyis a husig
Kb fel centire szetnyilik.Most egy ilyennel bemenjek a korhazba?
Csak mert holnap is meg egesz heten gyakorlaton leszek.
Nen rohognek ki? Osszevarrjak?
18/L
bocsi h ideirtam
szerintem ilyesmit nem varrnak. kímélned kéne (ergo nincs gyakorlat, ha pont olyan helyen van) és valamilyen formában rögzíteni, hogy ne nyíljon szét kétpercenként. szerintem a dokik is csak ilyen speckó ragtapaszt tennének rá, esetleg vmi kötést, hogy ne nyíljon alváskor.
laikus 25/f
betadin oldat és fedőkötés
holnap mehetsz gyak-ra
csak szólj h megvágtad magad
Jah, hogy nem ömlik a vér, csak a bőr, és ennyi?
Akkor lekötni, és ennyi. Nálam a húsig azt jelenti, hogy szétnyilik mint a tubarózsa :) De még azt is összehúzom, és lekötöm :D
Fertőtleníteni mindenképp le kellene.
Azon felül meg ha összevarják, sokkal esztétikusabb látvány lesz később, mint ha nem.
Szerintem menj be, max. azt mondják, hogy nem kell varrni. Nem veszthetsz vele, viszont azzal igen, ha nem mész be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!