Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bemenjek hozzá a kórházba? Vagy nem változtatna semmin?
Figyelt kérdés
Kavartam egy lánnyal. Én többet akartam, és elmondtam neki, hogy szeretem, de nem lett semmi mert nem tudott bízni bennem, és az állítólagos haverom elmondta neki, hogy mikor, hol, kivel vagyok/voltam. A csaj berágott rám, mindent a fejemhez vágott, én is eléggé megsértettem, és már régóta nem beszélünk, de én szeretem még mindig. Vele tényleg komolyan gondoltam volna. Balesete volt, és most kórházban fekszik, törött láb, repedt borda, agyrázkódás. Bemenjek hozzá, és tegyem félre a büszkeségem, vagy nem érnék el vele semmit?2013. aug. 22. 23:10
1/15 anonim válasza:
Menj be hozzá ha tényleg szereted.
3/15 anonim válasza:
Menj! Mit veszíthetsz? A kedves gesztust értékelni fogja. Vigyél neki valamit, amit szeret.
4/15 anonim válasza:
igen de csak akkor ha komolyan érzel iránta valamit.
6/15 anonim válasza:
menj be és borulj a nyakába, jól kisirjátok magatokat, és sok boldogságot Nektek:)
7/15 anonim válasza:
menj egy beteg mindig örül egy látogatónak,pláne ha kedvesek vagytok egymásnak!
8/15 anonim válasza:
Természetesen menj be. Mindegy most hogyan álltok párkapcsolati szempontból, ha valaki kórházban van ilyen állapotban, minden látogatónak örül! És egy ilyen gesztust talán ő is viszonozna annyival, hogy ha felépül legalább meghallgatja majd amit mondani akarsz neki. :)
9/15 anonim válasza:
Menj, csak ne tegyél olyat, ami rosszul esne neki (véletlenül se idegesítsd, vagy ilyesmi).
És vigyél neki valami apróságot, ami emlékezteti rád azután is, ha már nem vagy bent nála. :)
10/15 anonim válasza:
menj mindenképp :D kérj bocsánatot, hogy annó megbántottad stb. :D vigyél egy szál rózsát meg még valami apróságot :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!