Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm iskolát váltott és nagyon nem fogadták be, bemenjek és rendet rakjak?
A helyzet az,hogy iskolát váltott.Most negyedikes és tényleg nem szerencsés ilyenkor egy másik kialakult társaságba bekapcsolódni!Sok a fiú akik bántják lelkileg,a lányok piszkálják ahol csak tudjál.Ő a legjobb tanuló.
Szegénykém sokszor rossz kedvű így,én mindig meghallgatom őt,és mondom neki,hogy hagyja a fenébe.Csak irigyek rá,mert szép és okos.
A héten sírva jött ki elém,kimentem hozzá kocsival...
Ha még egy ilyen lesz engem nem érdekel, bemegyek és le ugattok mindenkit,így is szó váltásba kerültem már az egyik sráccal,nagyon verekedni akart,csak a haverjai leállították...hogy lehet,ennyi ember ilyen görény?
Addig ütném őket,míg mozognak...
Egyszerűen nem tudom felfogni,18 évesek is itt tartanak..
Táncolni is megyek majd és nem leszek jószívű egyikhez se.
A barátnőmet nézve egyik se lenne jó ha mondjuk bemennék,akkor talán még jobban piszkálnák,vagy nem...
Mi lenne a jó döntés, teljesen kikészítik....
19/F
Ha beleavatkozol rosszabb lesz. Magyarázd el bnődnek, hogy nem sok van a suliból, és nemsokára már nem lesz új hús. Pláne hogy milyen dolgokért IRIGYEK. Az ilyenek élettelen nyomik, akik majd a meikbe melózhatnak. Ti meg majd boldogan röhögtök rájuk. Csak legyen erős, és kitartó, én tudnék mesélni...
Másik, próbáljon más embereket találni, osztályon kívül. És tudja magát megvédeni kicsit. De te ne harcoskodj, csak neki ártanál, hidd el
ha hurka vagy és csak bemész fenyegetőzni, kinevetnek...:D
Ha nem vagy hurka, úgy a szavaid is érnek majd, ha hurka vagy, akkor meg valakit meg kell csapnd hogy komolyan vegyenek.
Köszönöm mindenkinek.
Ha nem lesz változás,akkor bemegyek,és jön aminek jönni e kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!