Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bemenjek hozzá a kórházba? Vagy inkább ne? Több lent.
Figyelt kérdés
A barátom pénteken szakított velem, de én még mindig szeretem. Régebben beszéltük, hogy ki kell szedni a manduláját és hogy ezért kórházba lesz. Megbeszéltük, hogy akkor majd meglátogatom. Csak ugye szakított ezért az egész ötlet semmivé vállt. Szerintetek bemenjek hozzá, ha még mindig szeretem?2012. júl. 30. 08:31
2/13 anonim válasza:
Menj be hozzá, hátha kibékültök!
3/13 anonim válasza:
Menj be,ha látja,hogy még mindig mellette állsz lehet,hogy valami jó is kisülhet belőle.Mondjuk,hogy újra összejöttök.
4/13 Hanariko válasza:
Egy mandulaműtét nem hiszem, higy segítene a problémátokon, nem véletlen szakított...
De menj be, ha úgy érzed, veszteni nem vesztesz semmir.
6/13 Hanariko válasza:
*hogy (csak tudnék gépelni xD)
8/13 anonim válasza:
Ne menj be. Kidobott Téged, mégis minek ücsörögnél az ágya mellett? Mit mondanál neki? A srácok a falra másznak a kórházi ágy mellett megrendezett szappanopera-jelenetektől...
9/13 anonim válasza:
hát velem egyszer ugyanez volt a helyzet csak fordított felállásban, én azért nem mentem be hozzá mert közben összejött más pasival...:D, a műtét előtt 1 héttel szakított
különben bementem volna.
10/13 anonim válasza:
Kit érdekel,hogy még szereted?:DD
Ennyi erővel akár a házukban is meglátogathattad volna,ha még szereted.
Talán ha autóbalesete lett volna és élet halál között lebegne,akkor esetleg.
De így? nehogy bemenjél.. dobott téged.
egyébként hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!