Szerintetek bemenjek ma kórházba megnézetni magam?
Figyelt kérdés
35+1 hetes kismama vagyok,és mára nagyon felpuffadt az arcom,a kezem,ujjaim,nagyon vizesek is.Rossz a közérzetem,alig bírok mozogni,fent lenni.Szombaton hajnalban voltak jósló fájásaim,tegnap este meg Nagyon extrémen mozgott,rugdosott a kislányom,már fájt,nem is aludtam valami jól.Kicsit nyugtalan vagyok,hogy mi ez a hirtelen változás,mert a hasam is nagyon nagy és állandóan feszít,és fáj is.Szerintetek mit csináljak?2012. júl. 22. 13:01
1/5 anonim válasza:
A helyedbe bemennék. Az nem jó jel, hogy hirtelen ennyire bevizesedtél. Lehet toxémia is, nekem az volt. Ha még a kicsi is máshogy mozog, mindenképp menj be. Írd majd meg, mit mondtak.
3/5 anonim válasza:
Ha tudod mérd meg a vérnyomásod, de mindenképpen menj kórházba még ma!
4/5 anonim válasza:
Ha megnyugszol tőle, akkor irány a kórház. Inkább nézesd meg, minthogy nagy baj legyen!
Majd írd meg, hogy mi történt :)
5/5 anonim válasza:
3-assal egyetértek, ha magas a vérnyomásod, akkor futás, lehet akár toxémia is! De egyébként is mehetsz, akkor legalább megnyugszol, ha megvizsgálnak, ha pedig valami gond lenne, akkor jó kezekben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!