Bemenjek most az ügyeletre vagy ráérek jövőhéten elmenni dokihoz?
Szia!
Szerintem menj be, ugyanis ilyenkor már árthat a babának, ha esetleg nyitva vagy. Fertőződhet ő is. Hátha ügyeleten egy jobban hozzáértőt fogsz ki. Én mindenképp elmennék a helyedben s nem várnék jövőhétig.
Ne foglalkozz azzal, hogy hülyének néznek, az a legfontosabb, hogy egészségesek legyetek mind a ketten! Különben meg mi van, ha hülyének néznek? Semmi.
Én szülni mentem úgy, hogy tuti nem lesz ebből semmi, de azért bemegyek, a szülésznő is úgy kezelt, hogy jól van, vetkőzzek, aztán baba lett pár óra múlva.
Jó egészséget és könnyű szülést!
köszi csajok, bementem, minden oké volt, zárt méhszájszívhang oké,, csak gomba előjött...:(
mondta a doki, hogy most már vegyék le előbb a kenetet a strepto cocushoz, e miatt hétfőn menjek vissza, aztán használjak el egy doboz kúpot, amit majd kiírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!