Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jövőhéten kell mennem AFP-re,...

Jövőhéten kell mennem AFP-re, és nem tudom kell-e hozzá vmi papir a kiskönyvön kivül?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
beutaló a nőgyógyásztól (vagy háziorvostól - nálunk a nőgyógyász adja)
2011. okt. 12. 09:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem minden vérvételre a beutalót a védőnő adja. A nőgyógyászom csak le ellenörzi. Kiskönyvvel nem csinálják meg.
2011. okt. 12. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a laborban a beutaló mellé kértek egy nyomtatványt is, amit a védőnő töltött ki. Kérdezz utána ott, ahol leveszik a vért, mert nekem össze-vissza kellett rohangálnom a bürokrácia miatt...
2011. okt. 12. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a védőnő adta a beutalót.Győr
2011. okt. 12. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem Bp-n (11. ker) csak a beutalóm kellett a vérvételre. Nekem mindig a dokim adja a beutalót.
2011. okt. 12. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:
első vagyok - szintén 11. ker - a 12 hetire a háziorvos adta, a többire a nőgyógyász (nem is egy helyen vették le, egyik sztk, másik kórház), a védőnőnek nem volt "köze" a vérvételekhez - nem tudom miért nem egységesítik, sose tudja az ember, hogy mikor hova kell menni
2011. okt. 12. 13:03
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek ,
2011. okt. 12. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Ez tényleg egy hülye hejzet, hogy ahány város annyi féle képpen mennek a dolgok. Nekem az eredményért is a védőnőhöz kell menni. És azután mehetek a genetikai vizsgálatra. Nálunk ez elég jol megy, mert a védőnő is és az orvosom is mindig el mondja, hogy mikor hová kell mennem. (Nyíregyháza)

2011. okt. 12. 18:25
 9/9 A kérdező kommentje:
értem,én igaz a János körházba járok,akkor fölhivom holnap a dokimat.
2011. okt. 12. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!