Holnap fél nyolcra kell bemenjek missed abra mert elhalt a magzat.11 hetes volt. De ma ahogy hazajöttem a korházból elkezdtem vérezni. Akkor most mi lesz? Attól megcsinálják a beavatkozást? Mire számíthatok?
A hasam csak enyhén görcsöl és nem is olyan érős a vérzés.
Van mikor el áll van mikor meg erősödik. Holnap reggel kell missed ab-ra mennem. De nem értem mi van most. Megindult a spontán vetélés. Attól megműtenek mert vérzek. Ha reggel kell bemenjek akkor lehet hogy még aznap haza is engednek?
Fog valami változni? Volt már valaki hasonló helyzetbe?
Szia! Nagyon sajnálom, hogy elvesztetted magzatod:-(
Én már kétszer átestem rajta.
Az elsőnél egy kicsit elkezdtem vérezni rohantam a kórházba. Majd megállapították, hogy nincs szívhang és holnap művi uton be kell fejeni. DE AZT MONDTA A DOKI HA ERŐSŐDIK A VÉRZÉS, akkor azonnal vissza a kórházba, mert magától beindult a vetélés....mondták, hogy ez komoly dolog, ne hogy elvérezzek.
Szerintem menj most vissza a kórházba.
Vigyázz magadra!
Persze, azonnal megműtenek! Menj vissza mihamarbb a kórházba!
Én is így voltam, 10 hetes voltam, másnap mentem volna műtétre, de így egy nappal előbb, az ügyeletre mentem, és meg is műtöttek nyomban! A doki benézett, látta, hogy jön a méhlepénydarab, méhszűáj nyíitva, és már készítették is a műtőt!
Ne félj, hamar túl leszel rajta, de menj vissza, mert veszélyes, mindennek ki kell ürülnie!!!
A lelkiehez több idő kell, azért kitartást!!!
2. vagyok.
Én a váróban összevéreztem a széket is, átázott a nadrágom, stb! Ez se tartson vissza, ha így járnál! Szóval, műtét, mihamarabb!!
Szia! Sajnálom, ami Veled történt, én is átéltem ezt nemrég! Nekem is 11 hetesen derült ki, hogy már nem él a babám, felszívódott. :-( Mondták, hogy másnap műtét, de még akkor este elkezdtem kicsit vérezni, majd éjszaka már nagyon bedurvult, nagyon fájt a hasam is, és hajnalra sokkal jobban kezdtem vérezni. De így is megműtöttek, ilyenkor mindig csinálnak gyógykaparást.
Végül is bementél este a kórházba, vagy csak ma reggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!