Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm iskolát váltott és nagyon nem fogadták be, bemenjek és rendet rakjak?
A helyzet az,hogy iskolát váltott.Most negyedikes és tényleg nem szerencsés ilyenkor egy másik kialakult társaságba bekapcsolódni!Sok a fiú akik bántják lelkileg,a lányok piszkálják ahol csak tudjál.Ő a legjobb tanuló.
Szegénykém sokszor rossz kedvű így,én mindig meghallgatom őt,és mondom neki,hogy hagyja a fenébe.Csak irigyek rá,mert szép és okos.
A héten sírva jött ki elém,kimentem hozzá kocsival...
Ha még egy ilyen lesz engem nem érdekel, bemegyek és le ugattok mindenkit,így is szó váltásba kerültem már az egyik sráccal,nagyon verekedni akart,csak a haverjai leállították...hogy lehet,ennyi ember ilyen görény?
Addig ütném őket,míg mozognak...
Egyszerűen nem tudom felfogni,18 évesek is itt tartanak..
Táncolni is megyek majd és nem leszek jószívű egyikhez se.
A barátnőmet nézve egyik se lenne jó ha mondjuk bemennék,akkor talán még jobban piszkálnák,vagy nem...
Mi lenne a jó döntés, teljesen kikészítik....
19/F
Volt velem is ilyesmi,ugyanez miatt. Bnőm jobb volt náluk, egy idő után muszáj volt bemennem. bementem órák előtt az osztályukba, nagy csend lett aztán erélyesen megkérdeztem, kinek van baja a barátnőmmel. Senkinek nem volt.
mondjuk engem hírből már ismertek, ha valaki rosszul válaszol szó nélkül leütöttem volna. Szóval elmondtam hogyha valakiről ő rossz szót szól, megbeszélhetjük odakinn kulturáltan...
Aztán még egyszer beszólt neki egy srác, mentem befelé( és ITT a lényeg...ha megígéred a balhét, csináld is meg), kikaptam a srácot a haverjai közül, meg sem szólaltam már bocsánatot kért :D
Tanárok? belépni tilos idegeneknek? Ezeket le kell sz*rni ha a párodról van szó. Lássák csak hogy te nem félsz bármit megtenni :)
Balint es Agymenese válasza: 21:26
Hallod ember te nagyon nem vagy képben...:D Kimura meg youtube, miről beszélsz te?????
A kimura hatásos fogás. HA TUDOD HASZNÁLNI!! Szerinted az emberek miért mennek le jiujitsu és mma edzőtermekbe, ha youtuben meg tudnák tanulni?? Eszednél vagy?
kb 100x de lehet, hogy 1000x meg kell csinálnod, mire majd full adrenalinban, max pulzusszám mellett meg tudod majd csinálni. Youtube lol. Te tipikusan az vagy, aki megnéz egy van damme filmet és azt hiszi tud verekedni és irkálja be a fórumokra, hogy 60kg-san elverne egy 120kg-st...
De legyen, megtanulod a kimurát youtuberól. Hogy viszed le a földre hozzá? Hogy csinálsz olyan helyzetet, hogy csinálhass egyáltalán kimurát? Vagy azt hiszed, ott is olyan szépen fognak feküdni, mint a youtubes videókban? Mellesleg, ha valakinek kimurát meg is csinálod, a haverjai tuti fejbe rúgnak közben, mert azt hiszik, hogy kitéped a kezét a gyereknek. A bjj nem utcára való, hacsak nem garantált az 1v1 küzdelem.
Meg tegyük fel megcsinálod, megsérül a gyerek rotátorköpenye...20+ szemtanú, orvosi látlelet, alapból 1-2 év felfüggesztett...
Szóval kérdező, iylesmi eszedbe se jusson. Ha bemész verd pofán azt, aki a leghangosabb. Nem kell kimura meg gogoplata meg omoplata vagy akármi fogás. Határozottság,meg 1-2 pofon és cső. Ha nem vagy biztos a sikeredben(hogy megtudnál verni valakit), be se menj, mert ha véletlenül verekedés lenne, és megvernének, gondold el, aztán még ezzel is cseszegetnék a barátnőd.
Szóval az ilyen emberkedésekkel csínján.
"nagyon nagyon faj ha erosen csinaljak attol biztos meggondoljak magukat. :) "
Ha erősen csinálják,simán csak kificamodik a válla, és 1-2 szalag elszakad. Idióta.
Ha bemennék akkor se ilyen karretézást adnék elő...
Hanem pofán verném...
Ma is olyan rossz kedvű tiszta depressziós lesz...
Holnap bemegyek szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!