Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártam egy sráccal októbertől februárig. Kórházban van. Mit csináljak, bemenjek vajon?
Jártam egy sráccal októbertől februárig. Én nagyon megszerettem akkor(és azóta is tart).Midndig mondogatta hogy mennyire szeret stbstb..Mégis megcsalt,és akkor annyira összevesztünk,hogy ugy X-elgetett hogy az már kezdett sértő lenni...
Szakítás után azt mondta hogy legyünk jóban.Mondom oké,ebből több már ugysem lesz.De akkor is folytatódott ez a cinkelés...:Samikor utóljára beszéltem vele én is vissaszólogattam..
most kórházban van 1 baleset miatt. Nem tudom,bemennyek e hozzá:S szerintetek?
15/L
Én bemennék hozzá. ha barátok maradtatok miért ne?
Én anno bementem a volt pasimhoz,aki megpróbált öngyilkos lenni... (és már volt uj barátom ugy)
háát..."barátok"...én nem nevezném barátnak aki igy cikiz meg ilyenek:S
de köszi a válaszokat
Ne vicceljetek már, mégis ebben a korban mit vártok? Az lenne a furcsa, ha nem csalna meg ... Vagy életre szóló kapcsolatban egyeztetek meg? Tiszta vicc.
Amúgy persze, hogy menj be hozzá, feltéve, hogy ő is akarja...
Lehet h azért cikiz,mert még akarna tőled vmit,de tul hülye hozzá,h mondja...
menj be hozzá,és mutasd meg neki h te éretebb vagy nála
16:59.!
én is erre gondoltam,hogy csak azértis bemegyek:)
amugy ő 17éves
köhi a válaszokat:)))
Szerintem is menj be. Érezze, hogy benned még van annyi empátia és erkölcs, hogy azok után, amit Veled tett, még kíváncsi vagy rá. Hátha megváltozik a hozzáállása, és jobbra fordul a kapcsolatotok.
17/F
jaja!:)
köszii:)bemegyek hozzá:):):)
amugy szegééény.. autóbaleset:S:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!