Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jártam egy sráccal októbertől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártam egy sráccal októbertől februárig. Kórházban van. Mit csináljak, bemenjek vajon?

Figyelt kérdés

Jártam egy sráccal októbertől februárig. Én nagyon megszerettem akkor(és azóta is tart).Midndig mondogatta hogy mennyire szeret stbstb..Mégis megcsalt,és akkor annyira összevesztünk,hogy ugy X-elgetett hogy az már kezdett sértő lenni...

Szakítás után azt mondta hogy legyünk jóban.Mondom oké,ebből több már ugysem lesz.De akkor is folytatódott ez a cinkelés...:Samikor utóljára beszéltem vele én is vissaszólogattam..

most kórházban van 1 baleset miatt. Nem tudom,bemennyek e hozzá:S szerintetek?

15/L

2009. ápr. 19. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ha baratok maradtatok miert is ne??!! hiszen a szived melyen gondolom te is kivancsi vagy mi lehet vele...
2009. ápr. 19. 16:36
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Én biztos nem mennék be hozzá. Ha szeretett volna, először is nem csal meg, aztán nem kezd el sértegetni. Az ilyen pasi legyen boldog saját magával...
2009. ápr. 19. 16:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Én bemennék hozzá. ha barátok maradtatok miért ne?

Én anno bementem a volt pasimhoz,aki megpróbált öngyilkos lenni... (és már volt uj barátom ugy)

2009. ápr. 19. 16:48
 4/10 A kérdező kommentje:

háát..."barátok"...én nem nevezném barátnak aki igy cikiz meg ilyenek:S

de köszi a válaszokat

2009. ápr. 19. 16:51
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

Ne vicceljetek már, mégis ebben a korban mit vártok? Az lenne a furcsa, ha nem csalna meg ... Vagy életre szóló kapcsolatban egyeztetek meg? Tiszta vicc.

Amúgy persze, hogy menj be hozzá, feltéve, hogy ő is akarja...

2009. ápr. 19. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet h azért cikiz,mert még akarna tőled vmit,de tul hülye hozzá,h mondja...

menj be hozzá,és mutasd meg neki h te éretebb vagy nála

2009. ápr. 19. 16:59
 7/10 A kérdező kommentje:

16:59.!

én is erre gondoltam,hogy csak azértis bemegyek:)

amugy ő 17éves

köhi a válaszokat:)))

2009. ápr. 19. 17:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is menj be. Érezze, hogy benned még van annyi empátia és erkölcs, hogy azok után, amit Veled tett, még kíváncsi vagy rá. Hátha megváltozik a hozzáállása, és jobbra fordul a kapcsolatotok.

17/F

2009. ápr. 19. 18:17
 9/10 A kérdező kommentje:

jaja!:)

köszii:)bemegyek hozzá:):):)

amugy szegééény.. autóbaleset:S:(

2009. ápr. 19. 20:00
 10/10 anonim válasza:
Én is így voltam az ex emel . Szerintem menny be hozzá de ne egyedül !
2009. jún. 28. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!