Bemenjek hozzá a kórházba?
eléggé labilis,de agresszív embernek tűnik.
ilyen meg nincsen,hogy valaki nem emlékszik arra,hogy mit csinált részegen,ez kamu.
én személy szerint rosszul vagyok a labilis emberektől,ha meg hiszteroid és agresszív is,akkor azt végképp nem viselem el,és semmi keresni valója az életemben.
Ha megbocsátottál, menj be, és mondd el neki.
Nyílván nincs rendben az élete, ha ilyet tesz. A részeg ember őszinte. Nyílván "szeret" téged, de ahhoz nincs elég mersze, hogy józanul megmondja. Az önbizalma se lehet teljesen okés.
Most van a legnagyobb szüksége a barátaira.
Ezt a dolgot később mindenképpen meg kell beszélni vele. Felesleges "kínozni" azzal, hogy a közelében maradsz, mint barát, ha ő többet érez. A legkevesebb amit tehetsz, az az, hogy megmondod neki, akármit is tesz, te nem fogod viszonozni az érzéseit. (Már ha így van.)
De azt se szabad elfelejteni, hogy eredetileg te voltál az áldozat. Nem ismerem a srácot, lehet hogy egy bunkó, tapló állat, aki úgy gondolta, ezzel helyrehozza a dolgokat, őt fogják sajnálni, amíg a te bántalmaidat elfelejtik.
Te ismered, neked kell tudni, komolyan gondolja -e a bocsánatkérést, és hogy megismétli -e a bántalmazást.
Igazatok van abban, hogy én vagyok eredetileg az áldozat. Az igazság az, hogy ő nem ilyen ember a valóságban, ne értsétek félre. Nagyon érzékeny lelke van, mindig lehet rá számítani, mindent elmondhatok neki - és fordítva. De ez az énje.. mintha kicserélték volna.
Azzal nem értek egyet, hogy olyan nincs, hogy nem emlékszik rá. Miért ne lehetne? Nagy mennyiségű alkoholfogyasztásnál simán meglehet emlékezetkiesés.
Ismerem őt, és ezt nem figyelemfelkeltés miatt csinálta. Nagyon sok rossz érte már őt az életben, de nyilván ez nem mentség. Szerintem bemegyek, mert ezt mindenképpen meg kell beszélnünk. Bár ahogy valamelyikőtök már említette, lehet az lenne a legjobb, hogyha többet már nem lenne egymáshoz közünk, mert én ezt nem fogom tudni viszonozni.
Pedig jól írja az első. Olyan nincs hogy nem emlékszünk arra, hogy mit csináltunk részegen.. Ködösen de valami mindig beugrik. Ha valaki totál leissza magát, az enyhe alkoholmérgezésben szenved, és képtelen cselekedni. Ők azok akik az utcán fetrengenek, vagy a barátjuk cipeli haza a hátán. De az ilyenek nem hogy erőszakra, (fel sem állna neki) de még beszélni sem tudna rendesen.
Egyébként ismered azt a mondást, hogy az igazságot a gyerek és a részeg mondja ki??
Tudod miért mert a gyereknél még nem alakult ki az a viselkedés, hogy mérlegelje kinek mit mond, így a gyermek őszinte. A részegeknél meg a gátlásokat az ital eltompítja, és így kijönnek az igazi ének. A barátod józanul tartja magát. Az igazi énje olyan mint amikor ittas. Labilis idegzetű, agresszív, önző alak..
Az ilyen embereket jobb elkerülni..
8 vagyok: főleg azért szakítanám meg vele a kapcsolatot, mert aki ilyet tesz (rendszeresen részegen zaklat, már megpofozott, majd öngyilkosságot próbált meg) az nagyon-nagyon labilis idegileg és a fizikai erőszaktól sem riad vissza. Most csak egy pofont kaptál, legközelebb kést a bordáid közé és ki tudja hogy fog zaklatni amikor élnéd az életed, mivel fog fenyegetni téged vagy a családod, esetleg majd a szerelmed.
Az ilyennel nagyon kell vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!