Bemenjek hozzá a kórházba?
"Ők utóbb megbánják a tettüket, s nem egyszer a szörnyűséggel szembesülve önmaguk ellen fordulnak – magyarázza Haller József, aki hangsúlyozza, korunk népbetegsége, a folyamatos stressz komoly veszélyforrás lehet. – A krónikus stressz szorongást és depressziót válthat ki, a depressziósok negyedénél pedig olyan zavar keletkezhet, ami a legkisebb inger hatására is hirtelen dühkitörést eredményez. Márpedig egy féltékenységet előidéző helyzet nem éppen apró inger."
Tejóég !!! Ha ilyen amikor iszik, miért csinálja?! Borzasztóóó !!
Amúgy én is bemennék a krházba meglátogatni, esetleg még beszélnék is vele így kettőtökről, vagyis érted.
Nem normális dolog amit csinált, szerintem ezt tisztáznotok kéne.
Ha szerelmes beléd, én inkább nem mennék be hozzá
Zárd le a kapcsolatotokat és meg kéne neki mondanod, hogy te hetero vagy és nem tudsz úgy érezni, mint ő
Végül bementem hozzá. De nem egyedül, még a két legjobb haverja is ott volt. Rám sem mert nagyon nézni.. nem beszélgettünk kettőnk dolgáról. Csak elmondta, hogy hogy történt, mi történt.
Tényleg emlékezett ködösen dolgokra, és kiderült, hogy még idegen lányokat is megpofozott - ezért őt meg leütötte egy rendőr.
Nem hiszem, hogy ezentúl kéne vele tartani a kapcsolatot. Nagyon szét van zuhanva, még bocsánatot sem kért a tetteiért. Össze-vissza beszélt. Félek, hogy labilis marad. És még a kettőnk dolgát sem tudtuk megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!