Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Bemenjek hozzá a kórházba?

Bemenjek hozzá a kórházba?

Figyelt kérdés
Az a fiú, akiről eddig azt hittem, hogy a legjobb barátom megpróbálta megölni magát. Szét nyugtatózta magát.. Azért, mert előző este nagyon berúgott és olyanokat akart, amit én nem, leterített a földre, folyton azt mondogatta, hogy szeret(ez nem az első eset, csak mindig részegen), és mivel én ezt nem támogattam, pofon vágott. Valamint még két másik lányt is. Úgy kellett leszedni rólam, majd elfutottam. Másnap reggel mikor megtudta, hogy miket csinált, elköszönt tőlem ezekkel a szavakkal: Megbocsájthatatlan amit tettem, nagyon jó barát vagy, és biztos lesz egy barátod aki szeretni fog. Majd estefelé jött a hír, hogy benyugtatózta magát, kórházban van, és erről csak én és a legjobb barátja tudhatunk. Nyilván előtte nagyon haragudtam rá, hogy kezelt emelt rám, de most.. Nem tudom, hogy bemenjek-e ma hozzá a kórházba.. Szerintetek?
2013. nov. 2. 11:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

[link]

"Ők utóbb megbánják a tettüket, s nem egyszer a szörnyűséggel szembesülve önmaguk ellen fordulnak – magyarázza Haller József, aki hangsúlyozza, korunk népbetegsége, a folyamatos stressz komoly veszélyforrás lehet. – A krónikus stressz szorongást és depressziót válthat ki, a depressziósok negyedénél pedig olyan zavar keletkezhet, ami a legkisebb inger hatására is hirtelen dühkitörést eredményez. Márpedig egy féltékenységet előidéző helyzet nem éppen apró inger."

2013. nov. 2. 12:17
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Tisztázd vele, de szerintem is inkább levélben, hogy megbocsájtasz, de mivel az érzéseit nem tudod viszonozni, inkább azt javaslod, ne találkozzatok többet. Ha most te kezded el őt pátyolgatni, baromira félre fogja érteni. Az öcsém így halt meg. Jó volt lelki pajtásnak meg minden, a csaj többször is elment vele bulizni (ahol más pasikkal jött össze), még a lakásába is felvitte aludni, de csak mint barátot, aztán meg amikor az öcsém arany nyaklánccal megkérte a kezét (tök részegen), akkor kikosarazta és az öcsém megölte magát nyugtatókkal. És a csaj ott vígasztaltatta magát, mert a legjobb barátja volt és semmit se sejtett a gyengéd érzéseiről, blablabla... Tudnia kellett volna a saját szexuális kisugárzásáról, és hogy erre nem lesz közömbös ez a szegény kisfiú, mégis megtartotta magának hódolónak vagy nem tudom minek. Aztán meg is lett az eredménye. Mondjuk a tesóm se volt 100-as az biztos, de a lényeg, a legjobb lett volna, ha nem barátkoznak. Az öcsém tényleg félreértette a lánynak sok jelzését. Szegénykém nagyon készült arra a bulira, ahova magával vitte a lányt, aztán meg a csaj összejött a tesóm egyik barátjával. Arra kellett neki az öcsém, hogy bevigye őt abba a pasitársaságba, semmi többre.
2013. nov. 2. 12:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Tejóég !!! Ha ilyen amikor iszik, miért csinálja?! Borzasztóóó !!

Amúgy én is bemennék a krházba meglátogatni, esetleg még beszélnék is vele így kettőtökről, vagyis érted.

Nem normális dolog amit csinált, szerintem ezt tisztáznotok kéne.

2013. nov. 2. 12:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát én lehet megkérdezném az orvost (szichológust), hogy szerinte jó lenne-e bemenni hozzá
2013. nov. 2. 13:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes beléd, én inkább nem mennék be hozzá

Zárd le a kapcsolatotokat és meg kéne neki mondanod, hogy te hetero vagy és nem tudsz úgy érezni, mint ő

2013. nov. 2. 13:02
 16/19 anonim ***** válasza:
dehogy mennék, sőt, az sem zavarna ha legközelebb nem a kórházban kötne ki, de nem haragudnék rá.
2013. nov. 2. 14:06
 17/19 anonim ***** válasza:
végül bementél vagy sem?
2013. nov. 2. 17:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogyha öngyilkosságokkal fenyegetőznek annak nem szabad engedni. Gyógyszereket vett be, aki biztosra megy nem ezzel próbálkozik. Persze, biztos megbánta, de valószínű az is ott van a háttérben, hogy így akar manipulálni. Én is írnék neki egy levelet és várnám, hogy majd kijöjjön, vagy maximum akkor mennék be hozzá, ha rábólintana a kezelőorvosa.
2013. nov. 3. 00:31
 19/19 A kérdező kommentje:

Végül bementem hozzá. De nem egyedül, még a két legjobb haverja is ott volt. Rám sem mert nagyon nézni.. nem beszélgettünk kettőnk dolgáról. Csak elmondta, hogy hogy történt, mi történt.

Tényleg emlékezett ködösen dolgokra, és kiderült, hogy még idegen lányokat is megpofozott - ezért őt meg leütötte egy rendőr.

Nem hiszem, hogy ezentúl kéne vele tartani a kapcsolatot. Nagyon szét van zuhanva, még bocsánatot sem kért a tetteiért. Össze-vissza beszélt. Félek, hogy labilis marad. És még a kettőnk dolgát sem tudtuk megbeszélni.

2013. nov. 3. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!