A jövőre életbelépő kötelező szűrővizsgálat során esetleg kijön hogy vér van a szekletemben, akkor utána magamra hagynak vagy a gyors ellátórendszer révén pár hét múlva tükröznek és ha kell utána mindjárt meg is műtének?
18as, furcsa,hogy te vádolsz másokat azzal, hogy tájékozatlanok, mikor te is hazugságokat állítasz.
Svájcban és még 29 nálunk jóval hosszabb és minőségibb életet biztosító országban, nemhogy NINCS BETILTVA a mammográfia, hanem ezerrel támogatják.
Ezekután látható, hogy mennyi félinformációt, tévedést, hazugságot hordasz össze. Nyilván mindenki hülye csak te nem.
De tudod szerintem igazad van, ne legyen kötelező, hogy az olyan hülyék, mint te, ne terheljék a rendszert. Viszont, ha olyan betegséggel diagnosztizálnak, ami prevencióval kiszűrhető, akkor ne legyen ingyen a kezelés,és automatikusan előnyben részesítsék azokat,akik tettek ennyit a saját és mások egészsége érdekében.
23, ezt már egy másik témában is írtad, és ott is ki kellett, hogy javítsalak! Nem kötelező, hanem hoztak egy jogszabályt, hogy egészségügyi miniszter kötelezővé teheti rendelettel 2025 januárjától.
Csakhogy! Ez a rendelet alkotmányellenes a nem-fertőző szűrővizsgálatok esetében nem lehet semmilyen, pláne invazív vizsgálatot kötelezni. Amikor megkapja az ember a be/meghívót, meg kell azonnal támadni bíróságon, biztos, hogy meg fog állni.
Ugyanakkor: reménykedhetünk pozitív értelmezésben is! Lehet, hogy csak szerencsétlen a megfogalmazás, és az esetleges kötelezés alanyai nem a vizsgálandó egyén, hanem az egészségügyi szolgáltató/az orvos! Tehát a 30.000/5 millió bírság rájuk lesz kiszabva, ha megpróbálnának kibújni a vizsgálat elvégzése alól, mint ahogy mostanában teszik!
26.
Ne engem javítgass, én tisztában vagyok vele, hanem a sok fogalmatlant, akik mindkettőnket lepontoznak. Úgy látszik ők mindenáron azt szeretnék, hogy kötelező legyen...
Ott van a kért statisztika a 21es válasz linkjében.
A szűrésen részt vett nők halálozási aránya 40%al alacsonyabb.
Csak olvasni kell megtanulni hozzá, és rögtön nem írsz hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!