Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek mi lesz ez a 18...

Szerintetek mi lesz ez a 18 év feletti kötelező szűrővizsgálat? Teljes kivagyok miatta, hogy képzelik... Mi lesz ha valaki nem megy rá?

Figyelt kérdés

jún. 13. 15:44
1 2 3 4 5 6
 1/53 Ypszilon1980 ***** válasza:
15%
Szankciója lesz majd.
jún. 13. 15:52
 2/53 A kérdező kommentje:
De ez fixen lesz? El van fogadva?
jún. 13. 15:55
 3/53 anonim ***** válasza:
74%
Miről is van szó pontosan? Tudnál küldeni linket, vagy leírni? Nem hallottam még róla.
jún. 13. 16:13
 4/53 anonim ***** válasza:
17%

Eddig is volt. Semmi következménye nem volt. Pl. X év felett mammográfia behívó.

A szűrés fontos, inkább örülni kéne minden lehetőségnek!

jún. 13. 16:17
 5/53 anonim ***** válasza:
34%
Felhaborito, meg a vegen megeloznek valami betegseget nalad! Skandallum!!!
jún. 13. 16:41
 6/53 A kérdező kommentje:

Jó én ertem a lényegét csak a módszert nem hogy erőszakolni kell az embereket erre, mi van ha én nem akarok valamit?

Telex hozta le tegnap

jún. 13. 16:56
 7/53 A kérdező kommentje:
Mmint én értem hogy mi a logika ebben csak az erőszakkal ne értsünk már egyet, nem a kádár korban vagyunk könyörgöm
jún. 13. 17:05
 8/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak elővezetni,ne menj el.
jún. 13. 17:16
 9/53 anonim ***** válasza:
16%
Megmérik a vérnyomásod és maximum csinálnak egy rutin vérvételt, URISTEN MOST MI LESZ, EZ MÁR A VILÁGVÉGE, FELHÁBORÍTÓ!!! -.-
jún. 13. 17:48
 10/53 A kérdező kommentje:
Utolsó de nem szeretném :D Van ilyen, képzeld xd örülök neked, csinálsz amit akarsz, de ne legyen már kötelező
jún. 13. 17:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!