Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek mi lesz ez a 18...

Szerintetek mi lesz ez a 18 év feletti kötelező szűrővizsgálat? Teljes kivagyok miatta, hogy képzelik... Mi lesz ha valaki nem megy rá?

Figyelt kérdés

jún. 13. 15:44
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ez az orvosi ellátást visszautasító nyilatkozat lehet releváns ilyen esetben?

[link]

jún. 16. 17:50
 32/53 anonim ***** válasza:
36%

28.

Miért ne fizethetne többet, ha nagyobb a kockázati tényező? Az összes biztosítás így működik.

jún. 16. 18:27
 33/53 anonim ***** válasza:
76%

32

Mert kivitelezhetetlen. Dohányzik? Mennyit? Iszik? Alkalmanként, vagy keményen? Sportol? Mit? Asztalitenisz vagy valami veszélyesebb?

Szóval nem lehet megcsinálni - szerencsére.

jún. 16. 18:38
 34/53 anonim ***** válasza:
20%

33.

Tökéletesre nem, de hogy a mostaninál sokkal tökéletesebbre, az egészen biztos.

És különben is miért szerencsére? Miért kell nekem az idióta dohányos kemoját fizetnem?

jún. 16. 18:41
 35/53 anonim ***** válasza:
70%

34

Azért "szerencsére", mert sokan vagyunk biztos0an, aki nem kívánják alávetni magukat ilyen-olyan kellemetlen, fájdalmas, megalázó vizsgálatnak. Még az lenne durva, ha a prosztata vizsgálatot is kötelezővé akarnák tenni... De nem akarok ötleteket adni.

(A dohányos ugyanúgy megérdemli az ellátást, mint bárki más...)

jún. 16. 18:47
 36/53 anonim ***** válasza:
20%

35.

Ne beszélj már félre. Nem kell ahhoz semmilyen mindenki számára kötelező országos éves vizsgálat, hogy a szétdohányzott tüdejű tüdőrákosról megállapítsák, hogy dohányzik.

Olyan jogi kategória meg nincs, hogy "megérdemli". Szerencsére. Én is megérdemelném a 2 milliós fizetést, mégsem kapok annyit.

jún. 16. 19:02
 37/53 anonim ***** válasza:
0%

35.

Szerintem azt az igazságtalanságot is orvosolni kéne, hogy, akinek vennie kell valamilyen gyógyszert, akkor azt ki kell fizetnie. Vonjanak inkább le mindenkitől még több tb-t és kapja ingyen a gyógyszert is, hiszen a vizsgálatot is ingyen kapja. Mert megérdemli.

jún. 16. 19:06
 38/53 anonim ***** válasza:
82%

36

Ha fizette a TB-t, akkor jár neki. Ennyi.

jún. 16. 19:07
 39/53 anonim ***** válasza:
0%

38.

Éppen arról beszélünk, hogy ne járjon.

Most már akkor döntsd már el, hogy megérdemli, vagy mégsem érdemli meg, csak így szól a törvény.

jún. 16. 19:14
 40/53 anonim ***** válasza:
64%

39

Sosem mondta, hogy nem érdemli meg. Azt mondtam, hogy akkor jöhetnek a kövérek, piások, sportolók, sőt a motorosok is, mert melyen dolog már, hogy szándékosan veszélyeztetik az épségüket. És azt is mondtam rögtön, hogy marhaság, és nem kivitelezhető. Szerencsére.

De még ha beteg is lesz, össze is töri magát, az ellátás jár neki, ha fizet TB-t.

jún. 16. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!