Mit történt akkor, mikor a szüleid megtudták, hogy dohányzol?
Hány éves voltál akkor,hogy jöttek rá,hogyan reagáltak,stb.
Írhat olyan is,aki még tizenéves,és olyan is,aki már ennél idősebb,de tizenéves korában dohányzott.
hát sok érdekes történet van:)
én 13 évesen kezdtem el,és 15 évesen buktam le.A legfurcsább az volt,hogy megálmodtam előre,hogy anyu rá fog jönni,és rá 2 napra tényleg rájött.Nem csinált semmit,csak mondta,hogy milyen fiatal vagyok.
Hát akkor lényegében tudja,szóval nem mindegyik ilyen eset,amit leírtál,lebukás.
Erről a szekrény mellett levő cigidobozokkal teli dologról eszembe jutott,hogy az anyám úgy jött rá,hogy kinyitotta az egyik oldaltáskámat,és abban benne volt 3 doboz cigi,és mikor hazamentem ott volt a 3 doboz az ágyamon egymás mellett.
jófej anyukád van:D
egyik osztálytársam(lány)becigizett a lány öltözőbe,és a következő osztály megmondta a tesitanárnak.a lány bevallotta,sírt,aztán hazament,és együtt-cigizve-megbeszélték az anyjával.
én meg anno a wcbe cigiztem...és egyszer benyitottak...de csak azok az osztálytársaim,akik szintén cigiztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!