Betilthatják a közterületeken a dohányzást. Népszavazást kezdeményezhetnek róla. Vélemények?
Bárcsak így lenne, de sajnos nincs..:(
A dohányosok kirekesztése egy jogállamban meg totál rendben van, hát igen, ez aztán a felnőttes gondolkodás. :)
de rossz lehet :((((((((((((((((((
azért mert valami hülye bedobta ötletnek, hogy népszavazást akar kezdeményezni, még nem vagy kirekesztve, ne hisztizz. Akkor lennél kirkesztve, ha tényleg tiltva lenne, de ha tényleg össze is jön a népszavazás, úgysem lesz betiltva, nem lesz annyi szavazat rá.
Aki dohányzik, szerintem kivétel nélkül arra fog szavazni, hogy ne legyen betiltva.
Aki nem dohányzik, ők is legtöbbet azon a véleményen vannak, hogy ne legyen betiltva. Akkor meg mi a gond?
Hülyeségnek tartom, mert úgy sem fogják betartani az emberek, főleg az erős dohányosok.
Az egész csak intelligencia kérdése. Valahol azt tartom én is normálisnak, hogy ha valaki dohányzik, az nem fújja a másik fejére a füstöt és egy zárt térben sem fogja kitenni ennek.Ehhez viszont nem kell semmilyen tiltás, csak egy kis ész.
Én nem haragszom a dohányosokra, én is cigiztem 11 évet, de leszoktam.
1.A párom nem dohányzik, és igazságtalannak tartottam mind anyagilag, mind egészségügyileg vele szemben. 2. Ha gyereket szeretnék, akkor nem akarom mérgezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!