Kóbor macskák kutyák fertőzéseket okozhatnak közterületeken? Jön a jóidő a nyár a gyerekek szaladgálnak homokoznak a játszótéren a parkban, ezek a kóbor kutyák macskák pedig mindenféle fertőzéseket okozhatnak!
jaja,azért írtam.Én a kutyámat meg az emberitől féltem.Galandférget is kapott már el valószínű embertől.ez elég undorító,de Általában az emberit szeretik megenni azért gondolom.
Meg pl leül valami ápolatlan ember a padra,odaül valaki ugyanúgy elkaphat akármit.
szóval nem csak az állatoktól lehet ilyenkor elkapni bármit.Jól kezet kell mosni,persze sokszor az se segít.De ilyen ez a világ,mindenhol bacik hemzsegnek.
DE van egy olyan dolog is hogy aki többet van ilyen helyeken,a szabadban,állatok közt pl, kisgyerek az ellenállóbb lesz utóbb.De lehet ez csak régen működött,ma már a sok gyógyszer meg minden a kajákban így vagy úgy gyengébb az immunrendszer.Szerintem.
Nem okozhatnak.
De.
A kóbor, tbc-s, utcán levet folyató büdös, gombás, járdára turházó csövesek okozhatnak.
Nem kellett volna visszaerőszakolni őket a járdákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!