A lányom kutyákat ment menhelyről. Beengedi a nappaliba, viszont van két kisgyerek és nem hiszi el nekem, hogy ez egészségtelen a családra nézve. Most volt tüszős mandulagyulladása, a gyerekek köhögnek. Igazam van?
Sokkal erősebb lesz az immunrendszerük a gyerekeknek.
Plusz jó embereket nevel belőlük mert jó példát állít.
Büszke lehetsz a lányodra!
Oké, oké...Azért nem kell neke esni......
csak véleményt írtam
A mi családunkban is két gyerek van és mi is menhelyi kutyákat mentünk. És igen nálunk is bejöhetnek a lakásba. De ettől függetlenül teljesen higiénikusan élünk.
Ez amit Te írtál hatalmas tévhit. Jó néhány ember él úgy, mint a lányod és közülük ez mindenkinek teljesen normális. Való igaz, hogy nem vagyunk egyformák, és állatszerető vagy állattartó emberek között is vannak különbségek. Nem mindenki enged meg annyit a házi kedvencével kapcsolatban, mint más, de ez mindenkinek a saját dolga, a saját döntése. Én születésem óta úgy élek, hogy minimum 3 kutya mindig volt körülöttem, és a házba is beengedtük őket. A gyerekszoba mondjuk mindig is tabu volt. Nem gondolom, hogy ezért a szüleim higiéniátlan környezetben neveltek volna. Sajnos a testvéremnek komoly betegsége van, de még az ő orvosai is azt mondták, hogy az, hogy nálunk a kutyák bejöhetnek a házba abszolút nem köthető ehhez a problémához, ne aggódjunk emiatt. Tehát összességében én úgy gondolom, sőt tapasztalatból mondom, hogy a lányod abszolút nem felelőtlen és azzal, hogy a kutyákat beengedi nem veszélyezteti a család egészségét. Nagyon sokan élnek úgy mint ő, ez nem tilos. Ha pedig még takarít is állandóan akkor meg pláne nincs miért aggódni. Amit pedig a kutyákért tesz becsülendő és további jó munkát kívánok neki.
Mennyi idősek a kicsik? Nálunk addig nem jöhetett be a kutya a házba, amíg a kisöcsém totyogó volt, és a földön csúszott-mászott naphosszat. Nálunk ez nem volt, gond, mert kertes házban lakunk és csak egy kutya van.
Ha már nem másznak a gyerekek a padlón naphosszat, akkor szerintem nincs ezzel higiéniai probléma. Az biztos, hogy a tüszős mandulagyulladásnak vagy köhögésnek nincs ehhez köze, ilyet nem a kutyától kap el az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!