Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Betilthatják a közterületeken...

Betilthatják a közterületeken a dohányzást. Népszavazást kezdeményezhetnek róla. Vélemények?

Figyelt kérdés
Szerintem szánalmas lépés.

2013. júl. 4. 14:39
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
70%

Dohányzófülkék. :-DDD,

Akkor az autósoknak is kellene valamilyen alagútrendszer és a fával való fűtést is be kell tiltani, mert a szmog is nagyon ártalmas, A füstölgő gyárakat is be kell tiltani, sőt a napsütést is.

2013. júl. 4. 15:55
 22/54 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem hogy ki a hülye, azt hagyjuk. Te akarsz mindenkit tömegközlekedtetni meg bicikliztetni. Meg dohányos bódék meg minden egyéb. Szóval a hülye szót nem használnám a helyedben.
2013. júl. 4. 15:55
 23/54 A kérdező kommentje:

Utolsó :DDD

Hát végül is az ő logikája szerint igen :DDDD

2013. júl. 4. 15:56
 24/54 anonim ***** válasza:
0%
nem írtam sem tömegközlekedésről, sem bicikliről. Akkor ezek szerint keversz egy másik válaszolóval. Nekem 65%-om van, és kb 2 kommentet írtam..
2013. júl. 4. 15:57
 25/54 A kérdező kommentje:
Az eldobált csikkek nem fognak megoldódni azzal, hogy betiltod a dohányzást közterületen, mivel sokan nem fogják betartani. Utalni akartam arra, hogy az országban nagyobb problémák vannak szerintem, minthogy megint a dohányosokkal kelljen foglalkozni.
2013. júl. 4. 15:58
 26/54 anonim ***** válasza:

igen, már látom kivel keversz.

akkor kedves nem hülye, hanem okos kérdező, a 65 nem egyenlő a 68al.

65+3=68. A 68 hárommal nagyobb szám mint a 65. Tehát, két külön válaszolóról van szó. érthető? :)))

2013. júl. 4. 15:59
 27/54 A kérdező kommentje:
Bocsi, 68%-osnak ment. De neked meg már írtam.
2013. júl. 4. 15:59
 28/54 A kérdező kommentje:

65%

Elnéztem, és ezért poénkodsz. Ki akkor a primitív? Írtam. Nem oldódna meg, mivel sokan nem tartanák be a törvényt.

2013. júl. 4. 16:01
 29/54 anonim ***** válasza:

Nos gyerekek, akkor írtsatok ki minket is, mint a parlagfüvet és akkor nincs gond. :DDDDDDDDDD

Mindenki büntetést kap, aki nem írt ki egy dohányost.

2013. júl. 4. 16:03
 30/54 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ők mások tiszteletben tartásáról beszélnek, holott ők a dohányosokat nem tartják tiszteletben, csak saját magukat. Én nem gyújtok rá egy közösségben, ha tudom, hogy valaki nem dohányzik. Nem szoktam senki képébe fújni a füstöt. Nem gyújtok rá kocsmában, buszmegállóban sem. Tiszteletben tartom, ha valaki nem dohányzik. Ennyi a véleményem. Mindenhol nem kellene szerintem betiltani.
2013. júl. 4. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!