Betilthatják a közterületeken a dohányzást. Népszavazást kezdeményezhetnek róla. Vélemények?
Szerintem ez az egész ország egy szánalom-falva lett az újonnan behozott törvényekkel. Rendőrök mindenhol álldogálnak, de nem arra figyelnek, hogy egy nőnek épp most lopják le a karjáról a táskát, hanem végigmérik a kicsit is "furcsa" kinézetű embereket, és rögtön kutatják át őket, annak reményében, hogy találnak náluk egy kis potya füvet vagy egyebet.
Baromság volt már azt betiltani, hogy pl egy szórakozóhelyen nem lehet cigizni... ki lehetett volna alakítani beltéri dohányzókat is, ahol még ugyanúgy élvezhető egy koncert. Meg mi a tosz ez a dohányboltosság? Mégis mit akarnak ezzel? Ráadásul hülyén oldották meg az egészet. A Körúton szinte egymásba lóg a sok dohánybódé, míg a külső kerületben 10-20 percet baktathatunk, hogy vehessünk egy doboz cigit.
Minden jogtól megfosztanak bennünket, úgy látszik. Röhej, miért ne szívhatnék el egy cigit az utcán?? Vagy aki cigizik, tegyen egy akváriumot a fejére?
Az ember nem érezheti jól magát ebben az országban. Külföldön már híresek vagyunk... sehol máshol nincs ennyi sztereotíp és buta ember, mint itt.
Most felhergeltem magam, elnézést a sok baromságért, amiket írtam :DDD
68%-os:
Téged be kéne zárni te szerencsétlen...
Ne haragudjatok, de hiába törvény, a kutyát nem érdekli, a rendőröknek meg nincs kedvük napi többezer emberrel vitatkozni, ha közterületen fog cigizni. A legtöbb cigis emberben van annyi empátia, hogy buszmegben nem cigizik, ha meg az utcán cigizik, akkor kit érdekel? Büdös? Ez van. Mennyi ideig tart míg elmegyek mellette, 1 másodperc? Ugyanúgy büdös az autó kipufogó gáza, és ha én amiatt leszek beteg, szerintetek mennyire fog érdekelni, hogy ő a "jó cél érdekében" használta az autóját? Nevetséges egy-két nemdohányzó hozzáállása, mondom ezt úgy, hogy én is az vagyok.
A másik pedig, ha ezek az emberek nem cigizhetnek az utcán, akkor jóformán sehol nem cigizhetnek, ezáltal totál ingerültek, feszültek, idegesek lesznek, és én azért nem szívesen mennék szemben autóval egy nikotinfüggő sofőrrel, aki már órák óta nem tudott rágyújtani. Túl van ez a téma fröcsögve. Régen nagyapáink korában nem volt ez a sok baromság, hogy tiltás. Mégis hosszabb életet éltek, mint mi. Ja, hogy nem volt ennyi erőmű, meg kémény, meg autó? Akkor hol is keressük a hibát? A cigisekben?..
"Vagy aki cigizik, tegyen egy akváriumot a fejére? "
Valami ilyesmit igen. teljesen jó az ötlet. Lényeg, hogy a füst ne menjen érjen mást.
Minden jogtól megfosztottal bennünket, látszik. Ideje rendet tenni. Röhej, miért ne mehetnénk végig úgy az utcán, hogy ne kelljen a bagósok füstjét szívni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!