Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi az oka annak, hogy rengeteg...

Mi az oka annak, hogy rengeteg szülő ilyen felelőtlen?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan családot ismerek, ahol mindkét szülő dohányzik, úgy, hogy egyik hónapról a másikra élnek, rosszabb esetben hitelük is van, nincs pénzük nem, hogy nyaralásra, de még új ruhákra, gyerek zsebpénzére, házuk rendben tartására sem...

Mi az oka annak, hogy nem szoknak le??

2012. jún. 13. 15:43
1 2
 11/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? csak azért kérdezem hogy nem tudod-e külön eltartani magad? és akkor nem szorulnál a szüleidre?
2012. jún. 21. 17:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy - mint ahogy fentebb is leírták - ez az egyetlen örömforrásuk a kilátástalanságban.

Én igazából azt nem értem, hogy a sok antibagósnak miért kell az ilyenekkel kötözködni. Sokkal, de sokkal butábbak és rosszabbak vagytok, mint egy dohányos. Az Ő életük, neked nincs jogod beleszólni. Én is megkérdezhetném, hogy ha van pénzed, ugyan miért nem szoksz rá...

A gyerekről meg annyit, hogy egyenlőre nem Ő keresi a pénzt, hanem a szülei, ezáltal nem a gyerek rendelkezik, hogy mikor mit vegyenek.

Mellesleg nemdohányos vagyok, csak idegesít a sok antibagós.

2012. jún. 22. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!