épp az ellenkezőjét tudnám bizonyítani. Sztorizgathatnék most, de nem teszem, lényeg, hogy a testi elvonási tüneteket valóban, kb észre sem lehet venni, és mindenféle idegesség, ingerültség, üresség érzet, még van aki rosszullétre is panaszkodott, szóval ez mind csak fejből indul ki. Ergo, le lehet tenni úgy a cigit, egyik napról a másikra, hogy semmi elvonási tünetet nem érez az ember. Ha kőkemény testi függőséget okozna, akkor nem az lenne,, hogy aki szenved hónapokig, más meg egyik napról a másikra eldobja, hanem mindenki érezné az állítólagos elvonási tüneteket. Mindkét oldalt átéltem, tudom miről beszélek :D
Soha senki nem fog teljesen leszokni csak az ára miatt. Esetleg megpróbál kevesebbet szívni. A leszokáshoz egyéb motivációk ( ennél erősebbek- pl. nem akarom, hogy rabja legyek ) szükségesek. A nevelés , horror jellegű képek ( ijesztgetés ) hatásosabbak lehetnek.
Szerintem a tapasz és az elektromos cigaretta sem megoldás.
Tapasztalatból beszélek. Én és a családom, rokonságom majd minden tagja leszokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!