Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a véleményetek az elektromo...

Mi a véleményetek az elektromos cigiről?

Figyelt kérdés
úgy hallottam valami nem jó vele.. mérgező talán, de nem biztos.
2012. márc. 26. 22:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Alkoholmentes sör, guminő, műanyag pénisz,
2012. márc. 26. 22:41
 2/11 anonim ***** válasza:
eeeeee
2012. márc. 26. 22:43
 3/11 A kérdező kommentje:

1.

Akkor egy véleményen vagyunk ;)

2012. márc. 26. 23:10
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

Ezek a giminős hasonlatok már olyan unalmasak. Fingjuk nincs róla, hogy mirő beszélnek. Azok, akik ezt gondolják, valószínüleg sima cigaretát sem szívnak, vagy valami tvshoppos gagyit próbáltak, ami arra jó, hogy elvegye az ember kedvét az egésztől.

Az igazság az, hogy jelenleg ennél jobb, hatásosabb módszer nincs arra, hogy letedd a cigit.

"úgy hallottam valami nem jó vele.."

Nos komám, közel 25 év erős dohányzás után egyik napról a másikra tudtam felhagyni vele. Másképp nekem nem ment, és jöhetnek itt nekem az akaraterővel, mert leszarom. Teljesen ki tudja váltani a hagyományost, sőt túlmutat rajta. A készülék használatát és ízét 2 nap alatt meg lehet szokni. Ha utánaolvasol erről a témáról szóló topicocban, több száz történetet találhatsz róla, szinte kivétel nélkül mindenki pozitív eredményt ér el vele. Szerinted miért van ez a negatív kampány ellene? Annyian kezdenek átszokni rá, hogy az állam kezd befosni, hiszen így kimaradnak a körből, nincs jövedéki adó bevétel, gyorsan rémhíreket terjesztenek. A bu.zi média meg kapható rá, mert a rém és negatív hozza a nézettséget/ olvasottságot.

"mérgező talán, de nem biztos"

Aki ezeket megcáfolja, az vagy politikus, vagy dohánygyáros:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__2785282-m..

2012. márc. 27. 09:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Jó az e cigi:)Igaz,nekem a leggagyibb van és patron sincs benne,mert a rohadt boltban késik az,amit rendeltem.De a leszokásban nagyon nagy segítség még ez az üres cucc is:)Hogy milyen a töltelék bele,arról még nem tudok nyilatkozni,remélhetőleg holnapra már megérkezik,mert szétcsapok közöttük:)

3 Amikor elkezdték ezt a nikotin stoppos marhaságot,az áremelést,a tiltásokat meg hasonlókat,akkor azért kikövetkeztethették volna,hogy az emberek át fognak térni az e cigire...mivel pénzük nincs,nem tudják megvenni a cigit,nem is fog mindenki leszokni,az e cigi pedig olcsó és praktikus:)Lehet,nem itt van a sumákolás,szerintem ezt tudhatták előre.

2012. márc. 27. 17:24
 6/11 anonim ***** válasza:
nem rossz de az eredeti nyomába nem léphet
2012. márc. 28. 00:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát az hogy mindenkinél ki tudná váltani az eredetit cáfolom nálam sem tudta helyettesíteni pedig nem gagyit vettem..
2012. márc. 28. 12:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Milyet vettél? Csak kiváncsiságból kérdezem, mert hetekig olvasgattam a fórumokat ezzel kapcsolatban, van egy párfajta amit rengetegen kipróbáltak és tényleg nem vált be és kiváncsi lennék rá, hogy melyik ez a készülék. Amúgy az enyém egy ego 1100-as, bud porlasztóval.
2012. márc. 28. 22:23
 9/11 anonim ***** válasza:

7 es vagyok

808 as Oxy gain

Nem mondom amúgy hogy rossz csak nem tudtam átállni erre.

De végül is még próbálkozom :)

2012. márc. 29. 20:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Elektromos cigaretta kérdések és válaszok, ecigis topicok összefoglalója:

[link]

2012. márc. 30. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!