Mi a véleményetek az ego 510 elektromos cigiről?
Olyanok válaszát várom, akiknek saját tapasztalatik vannak!
Nekem nyomógombos van...kicsit fura számomra, de az érdekelne, h vkinek sikerült-e leszoknia a segítségével és ha igen ő milyen patronokkal kezdte stb.
Nekem ez a fajta van és imádom. Közepes nikotinossal kezdtem, majd gyenge és végül a mentes. Le lehet szokni ezzel, de persze így is kell akarat.
Ego 1100mAh c kazán, de most újitottam be két másik fata kazánra. Abszolút jó, legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy el tudom hagyni a dohányzást.
Az első napokban nagyon furcsa volt, kellett egy kis idő, mire ráéreztem (meddig és hogyan kell szívni a jó torokhatás miatt) Az ize is más, mint a hagyományosnak, egy kis idő mulva már tényleg büdös lesz a régi cigi.
70 napja használom, nekem sikerült.
A patronokról, vagyis az utántöltő liquidekről megoszlanak a vélemények, nekem a marbi ejött, de érdemes inkább több fajtát kipróbálni.
Ti az első napokban még cigiztetek az ecigi mellett?
Pl. nekem kajálás után, vagy kávéhoz még baromi szokatlan az ecigi...és hát azon gondolkoztam, h amíg nem szokom meg, addig legyen sima cigi is,...csak hát úgy meg továbbra is ott lenne a kísértés, vagy mennyire gáz ez így szerintetek?
"és egy külső 18650-es akkuval működő. Patronokból a Helix (Halmizer) vált be leginkább."
Az milyen, mármint mitől jobb vagy hogy néz ki? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!