Vásárolt már valaki Vaterán E-cigit?
Sokan vásároltak már vaterán e cigit, de igazából nam az a kérdés, hogy hol, hanem MIT!
A vateán is lehet kapni jó minőségű E cigarettát, de nem ez a jellemző.
Én több, mint két hónapja tértem át analógról digitálisra, gyakorlatilag egyik napról a másikra. Előtte 20 évig napi 1-1,5 doboz ment el, most hetente 1-2 szál, pedig már nem is ízlik.
Fontos, hogy a cigaretta méretű és kinézetű készülékeket messziről kerülni kell, akármilyen olcsó. Ilyen pl az e-healt, vagy a tv-ben reklámozott. FOSTALICSKÁK!
Ha komolyan érdekel, akkor google: bagóügyek,
pdf dokumentum, minden benne van, amire kiváncsi lehetsz, több 100 ecigis fórumozó összesített tapasztalatai alapján.
A kormány riogatásai, amik mostanában napvilágra kerültek, nem kell komolyan venni, gyakorlatilag ebből nem látnak pénzt
Köszi mindenkinek!
Közben annyi idő eltelt, hogy rendeltem egy ego 650akkut+ helix/halmizer porlasztót. Ma érkezett meg. Az első slukk torkon, utána tüdőnvágot, azóta barátkozunk. Ma reggel óta nem szívtam analógot. :D
Gratula! A Helix- Halmizer az egyik legkényelmesebb, könnyű tölteni. Egyébként nincs jelentősebb TH-ja még 24-es anyaggal sem. (De én dohányos koromban elszívtam akár a száraz avart is...):D
Tipp: ha túl nagy a torokhatás, tegyél hozzá kevés glicerint, illetve ha már így is túl sűrű, propilén-glikolt. (Patikában lehet kapni, nem is túl drága.)
Köszi!
Én is elszívtam már mindent, még a Népszabadságot is. Anyámmal megkóstoltattam, ő meg napi 60-70 szálat szív házi dohányból töltött cigiből, de őt is torkonvágta. Van ennek th-ja, Igaz a legerősebb löttyel rendeltem. Ha még ránézela kérdésemre, arra válaszolhatnál, hogy nincs valami, ami tényleg dohány ízű, nem édes? Minta igazit szívnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!