Aki elektromos cigi után visszaszokott a rendesre miért tette? Miben más az e-cigi, mint a hagyományos?
A barátnőd valszeg egy cigaretta kinézetü és méretü készüléket próbált, tehát sz..r minőséget vásárolt olcsón (pl.e-healt), de az is lehet, hogy sz..rt vett q...va drágán (tvshop). Ha normálisat használ valaki, az nem fogja utána a régit visszasírni.
Az akaraterő meg hadjuk a pecsába. Cigarettázni állati jó. Aki nem dohányzik, annak fogalma sincs az egészről. Egy jó minőségü e-cigivel elhagyod a rosszat és magmarad a jó!
google: bagóügyek
érdemes rákeresni!
12évig cigiztem,az utolsó 5évben napi másfél doboz elment. 3éve nem gyújtottam rá,és nem kellett e-cigi,nem kellett semmi!
Csupán akaraterőm volt! Nem akarom magam fényezni,de aki igazán le akar szokni annak nem kell semmi!
2-ben van valami:)Én is leszoktam,még az elvonási stádiumban vagyok,de azt szeretném,hogy megmaradjon a kecske és a káposzta is:)Tehát hogy ne kelljen SZENVEDNI:)Mert azt utálom:)Bocs,a leszokás ilyen hülyeségeket hoz ki belőlem:)
Amúgy kérdező,szerintem ne tedd,ciginek a közelébe se menj,még olyannak sem,aminek cigi formája van,mert fertőző.Ne akarj még egyszer keresztül menni a leszokás szörnyűséges kínjain.Ha tudnák azt az emberek,hogy milyen sz.r leszokni,akkor soha senki nem gyújtana rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!