Melyik a legjobb elektromos cigaretta márka?
Az első hozzászoló igazán hasznos válaszokkal látott el ebnnünket. P..cs.
Nekem eGO szettem van , 20e Ft volt az év elején. Kaptam hozzá két akksit, patronokat plusszba, gyakorlatilag kb 1 évre elegendő alatrészt, ezután már csak a liquideket (utántöltő folyadékot)kell megvennem hozzá.
Az árát az első hónapban behozta, mostmár napi kb. 150.-Ft a költségem a 700.- helyett.
Sokkal jobban érzem magam fizikailag, az átállás könnyebb volt, mint gondoltam, pedig előtte 20 évig szívtam, és elég sokat.
Mindenhol hírdetem, mert nekem ők segitettek a legtöbbet:
Ja, és a cigaretta kinézetü és méretü e-cigik kerülendők (pl.e-health és a tvshopps cigik)
okos ember más kárából tanul
Vannak jobbak és rosszabbak, de végső soron egyik sem üti meg azt a szintet, amivel körbehájpolják divatból.
Sajnos elég gyenge mindegyik és nem tudnak jóllakatni, hogy rendesen csillapodjon a dohányéhséged.
Gondolkozz inkább valamilyen növénypárologtatón, ezerszer többet érnek és sokkal kiválóbb teljesítményt nyújtanak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!