Elektromos cigaretta alapok? (a többi lent)
Szia!
Nekem sikerült olyan egyedileg összehozott készletet kialakítani, hogy 5000 forint volt a tölthető és szívható akkumulátor (ergo nem merül le sehogy, ha van a környezetedben konnektor, üzemelő számítógép USB porttal, vagy szivargyújtó a kocsiban...), plusz integrált patront, aminek van torokhatása (olyan kaparós is tud lenni, mint egy sima cigi, viszont a különböző folyadékok ízét is ki tudja hozni, darabja 1000 forint, viszont sokáig bírja!)
Folyadék terén pedig változó a helyzet, nem csak azzal kell számolni, amit te elfüstölsz, mert a patronból is párolog, a dobozából is, nem tudod mind a 30 ml liquid-et hasznosítani, amit megvásárolsz...
Azt tudom tanácsolni neked is, amit én használok, mert semmilyen karbantartást nem igényel, nem drága egy 20 ezres rossz készlethez képest, mindig tudod használni, stb...
Ha érdekel, adok linket, ahonnan érdemes választanod.
Egyébként milyen régóta, milyen erőset szívsz? Mert ez a folyadék kiválasztásánál fontos dolog.
Sok sikert!
21F
Szia!
Ide már egyszer leírtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__2699972-e.. Azt tudom tanácsolni, hogy ezt olvasd át.
A folyadékoknál található erősség így valahogy van
0,3-0,5 : gyenge
0,51-0,7: közepes, középerős
0,71-0,9: erős
A linken található áruháznál is ezeket a megjelöléseket használják, tehát a 0,9 mg erősségű hagyományos cigihez az erős (18 mg) folyadék tartozik szerintem. Minél erősebb egy cigi, annál erősebb a torokhatása, úgyhogy majd ahogy csökkented, úgy fog kevésbé érződni és lesz egyre selymesebb...
Ha további kérdésed van, szívesen segítek.
Ajánlom ezeket a leírásokat, valamint a fórumot:
Én először egy alap készletet vettem 5000ft-ért. (cigi alakút) Mikor meguntam, hogy naponta 2x kell tölteni, akkor vettem egy tartalék akksik 3000ft-ért.
Hetente kellett patronokat vennem 3000ft-ért.. bele öltem pár hét alatt vagy 20e ft-ot.
Meguntam.. utána olvastam kicsit alaposabban a dolgoknak. Vettem 15e ft-ért egy szettet. 2db 1100mah-os akksi, 1db patron, töltő, fecskendő. 1 akksi kb 3 napig bírja. A patront 3-4hete használom, és még nem kellett újat vennem.
Szóval hosszútávon sokkal jobban megéri egy minőségi cuccot venni.
Bocsi, ha kicsit kusza az írásom, de már olyan fáradt vagyok, hogy majd leesek a székről... :D
Körülbelül napi egy doboz cigaretta 1 ml folyadéknak felel meg. Na persze ebben lehetnek eltérések, mert az e-cigi patronok sem egyformán porlasztanak, és ezáltal nem is ugyanúgy használják el a lötyit. Mindenesetre kb. 30 doboz cigi, az 30 ml lötyi. Egyébként komplett szettet érdemes vásárolni.
Én is csak nemrég kezdtem e-cigizni, és vettem magamnak itt egy úgynevezett metal box integrált patronos elektromos cigarettát próbára, nagyon tetszett is. 2 hónapig használtam, és úgy gondoltam, hogy beruházok egy komolyabb szerkezetre. Meg is vettem szintén innen egy Ego-t Lcd elektromos cigarettát és nagyon meg vagyok elégedve vele. Soha többé nem szívok analóg cigit!
Nagyjából annyi a lényege az egész cigaretta vásárlásnak, hogy ha már nem csak kipróbálni akarod, akkor kell 2 db akku, mert ha az egyik lemerül, akkor a másikkal tudj cigizni. Illetve az, hogy a cigaretta minimum integrált patronos legyen. Na persze a mAh-k is sokat számítanak.
Remélem segítettem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!