Elektromos ciginél hány ml e-liquidet használsz el egy hónapban? Tapasztalat kellene!
nekem napi 3-5 ml naponta, de én nem e-health használok hanem komolyabb készletet és nagyobb parton, de szerintem inkább a nic tartalom fontos nem a ml
szerintem mindenki gőzöljön annyit amennyit akar :)
Én 100-120 ml -t fogyasztok egy hónapban.
Mielőtt hőbölögnétek: eGo NG tank kazánt használok napközben. Ez gőzöl rendesen. Reggel egy töltet (kb1ml) 12 mg-os, mert reggel jobban kell. A többi 2-3 töltet már 9mg-os, de van, hogy csak 6-ost pöfékelek. Estére BUD-kazánnal zárom a napot, csendes pöfékeléshez ideális, ekkor 6-os lötyiből elmegy egy ml, de csak az ízéért.
Szóval az e-healt-és egyéb szutykok mellett soknak tűnhet, de azok nem is gőzölnek. Egy komolyabb készülékben egyáltalán nem sok. Én azelőtt két doboz 0,6-os analógot szívtam naponta, tehát a nikotin bevitelem így is kevesebb. Liquid-et meg jó lötyit kell venni jó helyen. Pl.: [link]
Így kb 15e-ből elvagyok egy hónapban, 25e helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!