Lehet valami bajom az elektromos cigitől?
A rendes cigit egyetlen egyszer próbáltam.
Utána nem is kívántam. Nem igényélte a szervezetem se.
Anya dohányzik. Ő kapta az elektromos cigit. Ezt titokba kipróbáltam. És egyre jobban járok rá.
Ennek ugye nincs olyan hatása mint a másiknak?
A nikotin amit tartalmaz(ugye arról beszélünk ami tartalmaz) egy alkaloida de javítsatok ki ha tévedek és magát az elektromos cigit arra találták ki hogy a dohányzók leszokjanak a cigiről-nem?!
Nem hinném hogy a nikotin olyan túl egészséges lenne, ráadásul baromi addiktív
anaggyfaszt nem lehet semmi. ezt azok írják, akik maguk is használják azt a szart, és ezzel nyugtatják magukat.
elárulom, semmilyen hosszútávú bizonyíték nincs még rá, mivel nem egy régi találmány. de attól még hogy nem füst jön, hanem kémiai anyagok, nehogy azthidd, hogy nem lehet rákkeltő.. sőt, mindenféle műszar jön ki a gőzben, én biztos bele nem szívnék
emlékezzünk csak arra, mikor jópár évtizedig a sima ciginek sem tudták a káros hatásait:) tehát attólmég hogy azzal verik át a hülyéket, hogy nincs káros hatása, ugyanolyan rákkeltő lehet, vagy még jobban
Szerintem is van olyan, ami ugyanúgy tartalmaz káros anyagokat, mint az igazi! Ha nem is olyan nagy mértékben, de tartalmaz! De ezt Te is tapasztalod, ha azt mondod, hogy egyre sűrűbben jársz rá!
A másik dolog meg az, hogy mindig a cigire fogják rá, ha valaki tüdőbeteg lesz! Én egészségügyben dolgozom és nagyon sok az olyan beteg ember, aki egy slukkot sem szívott soha életében!
""anaggyfaszt nem lehet semmi. ezt azok írják, akik maguk is használják azt a szart, és ezzel nyugtatják magukat.
elárulom, semmilyen hosszútávú bizonyíték nincs még rá, mivel nem egy régi találmány. de attól még hogy nem füst jön, hanem kémiai anyagok, nehogy azthidd, hogy nem lehet rákkeltő.. sőt, mindenféle műszar jön ki a gőzben, én biztos bele nem szívnék
emlékezzünk csak arra, mikor jópár évtizedig a sima ciginek sem tudták a káros hatásait:) tehát attólmég hogy azzal verik át a hülyéket, hogy nincs káros hatása, ugyanolyan rákkeltő lehet, vagy még jobban""
Te kulturálatlan neveletlen és tanulatlan tuskó!!! Mielőtt válaszolsz egy kérdésre járj utána. A liquidek növényi kivonatokból készülnek és desztillált vízből. Egy vegyzser van benne a Poliglikol amit a fagyálló is tartalmaz amit az autóba öntünk. De annyira kevés van benne hogy azért, hogy egy sima mérgezést kapj tőle el kéne szívni belőle egy nap alatt kb 2-3 dl-t. És én sokat szívom és igy egy nap max 2-3 milit tudok elgőzölni.
Szóval addig ne ítélkezz amíg nem vagy tisztába a dolgokkal.
de jó, hogy így értesz hozzá
magyarázd el azoknak is, akik betiltották mondjuk a liquid forgalmazását, mert te jobban tudod, hogy mi káros, és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!