Elektromos cigi-milyet?
Szia!
Az a tanácsom, hogy olyan készletet vegyél, mint amilyet én vettem. 5000 forintba került az 1000 mAh-s EGO egyszerre tölthető és szívható akksi (a többinél ilyen 280 mAh-s kerül 4500-ba), a patron hozzá 1000 forint/darab (van jóval olcsóbb is, de ez nem forrósodik azonnal fel, van torokhatása, ízt is jól kihozza), és folyadékot is tudok egy helyről, amit kishazánkban gyártanak, nem kínai és minőségi. Ha érdekelnek a részletek, akkor adok linket. Ha úgy számolsz, hogy 5000 az akkumulátor (számítógép USB portjáról a kapott kábellel rögtön tölthető), veszel hozzá 3 patront (3x1000 forint) és folyadékot, kb. 700 forint 10 ml, akkor kb. 10.000 forintból elég jó kezdő készletet dobtunk össze!
Remélem, segítettem!
21f
Szia!
Adom! :)
Akkumulátor:
(2 hónapja, mikor én rendeltem, akkor még 5000 volt az 1000 mAh-s, most 5700 forintba kerül. Ha máshol netán ezt megtalálod ugyanígy olcsóbban, lehet érdemes onnan rendelni, de ha belekalkulálod, hogy itt veszel patront is és minimális a postaköltség - pár száz forint - akkor alapvetően szerintem jó vétel. Ha új akksit kellene vennem, akkor ilyet vennék tuti. :) Esetleg a másik amit még nagyon díjaznak, az az a fajta, ahol különböző színt világít egy gyűrű rajta, attól függően, h mennyire van feltöltve 100%, 75%, 50%, 25%, lemerült... Ha ez is érdekel, kereshetek ilyet is, de a szívható és tölthető annyiból jobb, hogy nincs üresjárat, hogy most nincs feltöltött akksim és cigi kell, hanem szívhatod gép előtt, kocsiban, stb...)
Integrált patron:
[link] Nekem bevált, sokfélét próbáltam, ez a legjobb, szerintem célszerű úgy rendelni, hogy sok legyen (ne fogyj ki 2 hét alatt belőle), de ne rendeld magad degeszre (mert eladni sem egyszerű). Mondjuk szerintem 3-4 db megfelelő kezdésnek.
Folyadék (e-liquid):
Itt az egyes termékek nevére kattintva olvashatod a felhasználók értékelését (5 csillagig), illetve kommentjét. Érdemes eleinte 10 ml-t rendelni különböző folyadékokból és összetételből, így megtudod, hogy melyik a jó. Lényeges, hogy milyet rendelsz, mert az ízbajnok, az (70% PG, 30% VG) erős ízű, torkot kissé maró és van aki allergiás rá. Egyensúly (50-50% PG és VG), és van Füstbajnok, ahol kevésbé érezni az ízt, iszonyatosan gőzöl, hasonló, mint egy vízipipa, annak aránya 70% VG, 30% PG. Amennyiben PG allergiád van, kérhetsz 100% VG-set is.
Am nem tudom, hogy mennyit meg milyet szívtál, esetleg mióta, hátha ebben tudok még segíteni, ha leírnád. Meg ugye még a nemed is fontos lehet, mert néhány hölgy nem túlságosan díjazza a "batár" méretű akkumulátorokat, nekik slim meg cigi alakúak vannak. Viszont ennek a teljesítménye olyan, hogy amikor egész nap nem csinálok semmit és rajta lógok is kibírja az 1 napot töltés nélkül.
A kaparósabb cigikhez (erősebbek), inkább a PG többletű folyadékok hasonlítanak. Gondolok itt a markánsabb ízűekre pl. Marlboro, Davidoff, Dunhill, hogyha pedig a kellemesebb, selymesebb ízűeket szeretted pl Kék Szofi, akkor inkább a VG többletű olyasmi. Fontos tudni, hogy olyat nem fogsz találni, aminek 100%-ban megegyezik az íze, csak olyasmit, ami hasonló. Mindenkinél teljesen más az íz is, sőt még patrononként is változik (ha más gyártó más patronjával szívod, akkor teljesen más ízélményt adhat) Nem kell bedőlni annak, hogy dohány és cigaretta márkanevet adnak bizonyos áruházak a folyadékoknak, szinte közük nincs ahhoz a cigihez, amiről elnevezték... Viszont a linkelt áruház Camel típusa megszólalásig hasonlít a sárga Camelre!
Ha rendelsz valamilyet, akkor tanácsos több folyadékot bevinni, mert ezek szárítják az emberi testet eléggé, illetve szerezni szőlőzsírt, mert sokaknál jelentkezik a száj kicserepesedése. Ennél az integrált patronnál kevésbé, mivel kényelmes lapos gumi szipkája van, azonban amelyeknél érintkezik a szád a melegedő fém patrontesttel, gyakran kisebb sérüléseket okoz.
Amit tudtam, mindent leírtam. Ha további kérdésed van, akkor írj!
Szia!
mi az 510T és az elips cigit használjuk és már nem is kivánjuk az igazi cigit...
az ára ojan 14-18.000Ft és működik és normális :)
Az ego valóban jó választás!
Viszont a cigi kinézetü és méretüek kerülendők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!