A Püro nikotinmentes vanília ízesítésű cigarettáról mi a véleményetek? Finom? Nem büdös?
Figyelt kérdés
Én nem dohányzom, viszont most tervezem a vásárlását. ha nincs benne nikotin akkor nem fog hasonlitani a cigi izére ugye? tapasztalatok vélemények jöhetnek!!2012. márc. 3. 14:36
1/5 anonim válasza:
Ez a nikotinmentes, vaníliaízű cigi, ez valami olyasmi lehet, mint a citromízű, alkoholmentes sör. Se sör íze, se alkohol, tehát nem sör, hanem citromaroma, meg szénsav, viszont ugyanúgy hugyozol tőle, mint a sörtől. Tehát vedd úgy, hogy a cigi negatívumait megtartja, pozitívumait (már ha van) elhagyja, és hozzáad egy kis vaníliaízt. remélem nem túl ködös a metafora. :)
2/5 anonim válasza:
Ha nem dohányzol, minek akarod imitálni a dohányzást? Ezzel csak azt éred el, hogy rászoksz a rendes cigire. Én biztos nem vennék. Nagyon nehéz a leszokás, nekem még nem sikerült.
3/5 A kérdező kommentje:
az nem teljesen igaz, hogy nem dohányzom, mert néha szoktam vizipipázni és azt nagyon szeretem, mert finom. ezért akarom kipróbálni ezt a vaniliás elektromos cigit. mivel nikotinmentes, gondolom nem is olyan káros
2012. márc. 4. 18:21
4/5 anonim válasza:
A honlapotokon ez áll.
Egyik helyen:
"ECOpure Koncepció:
Kerülni a többi e-folyadékban alapként használt Propylene Glycol felhasználását."
Másutt:
A Püro elektromos cigaretta tartalma propilén-glikol, amely az FDA élelmiszer-adalékanyagként számos egészségügyi termék, kozmetikum és gyógyszer biztonságos alapanyag.
Most akkor mi az igaz?
Amúgy honnan derül ki, hogy az utántöltő folyadékotok hány milis? Mi az, hogy "Erősség: 0,5 - 1,0 mg nikotin tartalom --- Medium (Közepes)". Minden más folyadéknál a kb. 6-12 mg a közepes!
5/5 anonim válasza:
#4-es vagyok.
Az előbb még volt itt két hozzászólás, ahhoz tartozott volna ez a kérdés, de eltűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!