Mi jó a cigiben?
az az érdekes, hogy az egy dolog, hogy pár slukk után nem tetszik az embernek, de ha megkérdeznél valakit, aki évek óta dohányzik, ő sem tudná megmondani, hogy miért szívja, és mi a jó benne :D én vagy 4 évig cigiztem, kínlódtam a leszokással sokáig, amíg helyre nem tettem a fejemben a dolgokat :D és tényleg semmi értelme
de ez engem is kezd zavarni, hogy minden lány dohányzik szinte.. képmutatásnak tűnhet, hogy én is cigiztem, de már kiment a számból a sok szar íz, és nem tudnék megcsókolni egy dohányos lányt
denembaj, azért vannak lányok, akik pont nemdohányzó embereket keresnek :D
Kellemes, jó érzés, én szeretek cigizni. Élvezem magát az egészet. Ha szomorú vagyok, rossz a kedvem csak ülök magamban és cigizek. Jó hangulat van, pörgök ezerrel egyiket a másik után szívom. Fáradt vagyok, akkor csak rágyújtok és pihenek, tele vagyok energiával, akkor elszívok egyet és megnyugszok. Ilyen dolog ez! :)
Már több mint öt éve.
20/L
Három dolgot mondhatok így hirtelen.
* Első : az a jó a cigiben, hogy aki szívja az sokkal többet kivehet az ingyenes orvosi ellátásból, mint például én aki nem dohányzom. Egyformán fizetjük a társadalombiztosítást, de a bagósok kezelése sokkal gyakrabban és tovább tart, lévén betegebbek a kor előrehaladtával. Aki azt mondja, hogy semmi baja a cigitől az valójában csak azt hiszi, hogy nincs, ám amikor le kell futni egy távot a rendelőig, mert lázas a gyerek, vagy futni kell a vonat után stb... akkor mindenki rájön a különbségre. Csak éppen nem vallja be még saját magának sem. Nincs baja a cigitől MÉG!
* A második : nem kell gondolkodnod azon, hogy mennyit tudsz félretenni hónap végén, mert a bagó elviszi az összes pénzedet. Napi egy doboz minimum, az egy harmincnapos hónapban 18000 Ft, ha ketten szívjátok a pároddal akkor kétszer annyi, ha többet szívtok akkor még több.
* A harmadik : fogadhatsz valakivel, hogy mit javasol majd a doki ha kezelni fog valami nyavalyával - ami csak idő kérdése - meg arra is, hogy be tudod-e tartani a gyógyulásod érdekében.
Ez pedig édesanyám története : erős dohányos volt, hiába könyörögtünk neki, képtelen volt letenni. A dohányzás köztudottan érszűkületet IS okoz nem volt ez másképp anyámnál sem. Az érszűkület miatt kezdtek elhalni a végtagjai, nem volt más megoldás csak az amputáció. Először a lábujjai, aztán a lábfeje, majd az alsó lábszára térd alatt. Akkor látszólag megszűntek a tünetek, azt hitte Ő is szegény. Egy napon azonban elkezdett fájogatni a hasa. Mentem vele orvostól orvosig, csak küldözgettek minket osztályról osztályra, de sehol senki nem tudta igazán, hogy mi a baj. Csak fogyott meg fogyott, de nem volt rákos. Nem sokkal ezek után, tavaly augusztusban édesanyám meghalt a kórházban. A boncolás megállapította, hogy az érszűkület nem állt meg, elzáródtak a bélrendszert ellátó vérerek és hiába evett ivott, szinte semmi nem tudott felszívódni a beleiből. A halál oka : teljes bélrendszeri elhalás által kiváltott szívelégtelenség. 59 éves volt.
Leszokni a cigiről meg azért nehéz, mert cigi nélkül visszatornázni a normál hangulatra 1 hónapig tart, ami ugye cigivel azonnal. Csak épp ilyenkor elölről kezdődik a nikotinhiány kör, az összes közismert hátrányával. Ez a normál hangulat a nemdohányzóknál mindig adott.
Vagyis: A dohányosoknak van egy szűk cipőjük, ami mindig töri a lábukat. Amikor cigiznek, akkor annak örülnek, hogy egy kicsit levehetik a szűk cipőt :-)
Az üzenet küldője: Pocsolya ugró
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: tegnap 11:06
Az üzenet szövege: van valami probléma?
"Olyan nagy a hátrány, mint cigiben a kátrány!"
Ezt én találtam ki... illik is a mondanivalódhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!