TÉVEDÉS...ÁLTALÁNOSíTÁS....igaz valaki nem akar..de sokan NEM TUDNAK...nem mind1...nincs elég akaraterejük...nem kapnak elég inspirációt...mondani könnyű hogy szokkj már le,de kivitelezni nem olyan egyszerű....
2012. márc. 25. 19:57
2/8 anonim válasza:
Úgy gondolja, hogy elhízik. Már nagyon megszokta, ez nála olyan, mint nálad az, hogy reggel felkelsz, nem akarja letenni, jól esik neki, megnyugtatja, menőnek érzi magát tőle... és még kismillió dolog miatt.
2012. márc. 25. 19:57
3/8 anonim válasza:
apám is ilyen, régebben anya leszoktatta (kényszerítette, mert megmondta apámnak hogy ő nem tűri ezt így el, és vagy a cigit vagy anyát választja...:D) szóval leszokott, de pár hónapja megint rákapott, azt mondja az idegesség miatt, és eszébe se jut leszokni, pedig már összevissza krákog meg köhög -.-" és tök drága
2012. márc. 25. 19:58
4/8 anonim válasza:
Általánosítás. Nem igaz.
Én hosszabb ideig dohányoztam, mint amennyit az ide írók jó része élt. És erős cigit szívtam. 4 éve leszoktam.
2012. márc. 25. 20:02
5/8 omba válasza:
Tévedés, egy idő után mindenki le akar szokni..
cigiről, piáról...
A dohány kb. olyan erős függőség, mint a heroin, ezt hallottam a napokban egy orvostól
2012. márc. 25. 20:09
6/8 anonim válasza:
Engem rákényszerített az élet,hogy szokjak le,pedig nagyon nem akartam.Anno engem is folyamatosan zaklatott mindenki,de nem hatott meg.Azt csináltam,hogy színleltem a leszokást,hogy lássák,hogy próbálkozok,de közben sz.artam bele az egészbe.De végül muszáj volt,elég sok és nyomós okom volt rá...
2012. márc. 25. 22:06
7/8 anonim válasza:
hogy letegyem.Nem volt érthető fáradok:)
2012. márc. 25. 22:06
8/8 anonim válasza:
Aki nem dohányos az nem fogja sohasem megérteni, de cigizni ku.va jó. Kialakulnak bizonyos szokások, amalyek az adott eseményekhez kötődnek, amelyek az életünk részévé válnak. Ugyanakkor megnyugtató és kellemes. Ami ennyir jól tud esni az embernek, arról nagyon nehéz lemondani. Sajnos viszont a legkárosabb, amit magunkkal tehetünk.
Lemondani róla sokkal nehezebb, mint azt sokan gondolnák.
Nekem csak félig sikerült, mivel vettem egy elektromos cigarettát, így szinte teljesen elhagytam a rosszat és megtartottam a jót ezzel a módszerrel, több mint 20 év erős dohányzás után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!