1/23 anonim válasza:
Nem, csak átváltanak szivarkára ami 300 Ft még mindig, vagy maradnak a ciginél.
2/23 anonim válasza:
Én leszoktam, nem elsősorban a korlátozások, és az áremelkedések miatt, mert amúgy is már régóta tudtam, hogy abba kéne hagyni, de ezek is segítettek közelebb hozni a nagy időpontot :D és jó érzés cigi nélkül:)
3/23 anonim válasza:
Inkább kölcsön kéregetnek, de még nem akarnak leszokni.(tapasztalat)
4/23 anonim válasza:
Az erős, ténylegesen nikotinfüggő emberek legfeljebb (minimálisan) csökkentik a napi tételt, de leszokni nem fognak, inkább kevesebbet esznek. Akik csak "kedvtelésből" szívják, talán fontolóra veszik a leszokást, de azt se annyira az ára miatt, hanem mert üldözik a dohányosokat a közösségi élet színterein.
5/23 anonim válasza:
Inkább nagyon sokan átszoknak ez elektromos fajtára. Ezért be is szart a kómányunk és rögtön ellentámadásba kezdett, rémhírekkel. Elestek egy csomó jövedéki bevételtől.
6/23 A kérdező kommentje:
2 Üdv,sorstárs:)
Én azt vettem észre,hogy egyre kevesebben cigiznek,alig látok valakit az utcán.Amúgy a szivarka szerintem ritka sz@r,én arra nem tudtam volna áttérni.
2012. ápr. 24. 23:05
7/23 anonim válasza:
A munkahelyem megszűnt két éve, nem volt munkám sokáig, csak részmunkaidős, kevés pénzért, vagy az sem. A napi egy doboz cigiről leszoktam napi 2-3 szál cigire. Idén január óta pedig nem szivtam egyet sem, pedig vannak dohányosok körülöttem. Az utoldó cigi elszivása után egy héttel pedig lett egy klassz munkám, jó fizetéssel, céges kocsi, stb.
Kiszámoltam, ebben az évben - ha nem változik a cigi ára - akkor is tizezreket spórolok meg :)
8/23 anonim válasza:
Kinek mi, az én nagybátyám szivarkázik, azt hiszem vaníliásra tért át, neki bejött, nem ég el ha leteszi és neki tovább tart, persze a többség attól nem szereti.
9/23 anonim válasza:
Az én környezetemben senki nem szokott le a cigiről, vagy tervezi a leszokást a drágulások, meg tiltások ellenére sem. Én viszont 8 év durva, napi 1 doboz Camel eltolása után döntöttem úgy, hogy elég volt. Ez volt tavaly novemberben, azóta csak néhányszor slukkoltam bele más cigijébe, ha nagyon megkívántam. Akkor valami kattant bennem, de ennek semmi köze nem volt köze a cigi árához.
10/23 A kérdező kommentje:
Körülöttem se szokott le senki.Én is sokszor kívánom a cigit,sokszor hiányzik,de hogyha visszaszoknék,nagyon kikészíteném magam,mert baromi drága és nem tudnám megvenni minden nap az 1 dobozomat.670 ft az,amit szívtam:SÉs még nagyon sok hátránya van a ciginek,szóval így nekem már nem éri meg az egész.
2012. ápr. 26. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!