Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Sokan szoknak le a cigiről...

Sokan szoknak le a cigiről most, hogy drágul?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 24. 21:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Énis leszoktam :) De nem azért mert drága hanem mert elég volt :)

Egy csomó pénz megmarad!Február óta nem gyújtottam rá

2012. ápr. 28. 11:10
 12/23 A kérdező kommentje:
Én is örülök,hogy megmarad a pénzem,végre nem vagyok lecsövesedve a cigi miatt.
2012. ápr. 28. 16:16
 13/23 Tamás 1234 válasza:
Én nem szoktam le pedig 22 éve szivom. töltöm a cigarettát minőségi dohánnyal ami 720ft-ba kerül. Ebből kihozok 48 szál cigarettát az elég 3 napra. Nem a drágulás miatt töltök hanem amúgy is igy csináltam de most aztán végképp megéri.
2012. ápr. 29. 13:42
 14/23 anonim válasza:
én azóta tekerem, h 500 ft felé mentek az árak :D
2012. ápr. 30. 02:51
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem. Aki keveset szív, annak azért mindegy, aki sokat, annak meg azért... :D Legalábbis az én ismerőseim között. Viszont már 5 méterrel arrébb állunk a bejáratoktól és buszmegállóktól.
2012. ápr. 30. 11:28
 16/23 anonim válasza:
A cigiben is, mint minden függőséget okozó dologban uralni kell a helyzetet. Három dobozzal szívtam naponta. Egyszer csak úgy döntöttem, hogy tényleg csak akkor gyújtok rá, amikor tényleg remeg érte a kezem.Hihetetlen gyorsasággal lecsökkent az adag. Azt vettem figyelembe, hogy ne kössem semmi egyéb dologhoz, pl ha várom a buszt , vagy ha leülök a gép elé stb., csak akkor amikor tényleg hiányát érzem. Nem szoktam le teljesen soha, de van , hogy egy hétig sem gyújtok rá. Mondjuk ha legurítok egy két italt akkor megint láncdohányos leszek, de lehet, erre is ezt kéne alkalmazni. A másik, meg mikor "sokszor" le akartam szokni, nem olcsó cigiket vettem, hanem drágákat és háromszor is meggondoltam, hogy dobjak -e ki ennyi pénzt az ablakon.
2012. máj. 1. 00:38
 17/23 A kérdező kommentje:

"de van , hogy egy hétig sem gyújtok rá."

Nem is tudtam,hogy egy szenvedélybetegséget ennyire lehet korlátozni.Én is próbáltam lekorlátozni magam,de nem volt jó.Amúgy a cigi az inkább pszichés függőség,szóval nem lehetetlen...állítólag meg sem lehet érezni az elvonási tüneteket.Mindenesetre ez tök jó,hogy így vissza tudod szorítani:)

2012. máj. 1. 00:43
 18/23 Marada válasza:
Én inkább úgy látom, hogy sokan csak azért is cigizninek, a (nekem ne mondja meg senki, hogy mit csináljak) alapon.
2012. máj. 2. 17:20
 19/23 Libers Pertz ***** válasza:
Ez a pszichés dolog a cigarettáról (a nikotinról) egy hülyeség. A THC-t azaz a füvet lehet pszichés függőségnek nevezni... A cigarettától kőkemény testi függőség alakul ki, de nem akarlak kiábrándítani. :D Én is tudom korlátozni ergo akkor szívok amikor akarok, de amiót ilyen drága azóta elektromos cigarettát szívok. Nikotint ugyan úgy tartalmaz és egy liquiddel hónapokig el lehet karistolni. :)
2012. máj. 3. 15:49
 20/23 Billykiller válasza:
Szerintem ne azért szokjatok le mert drága, hanem azért mert rohadt büdösek vagytok tőle.
2012. máj. 3. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!